divendres, 21 de setembre de 2012

TRIANGLES DE SOBRASSADA

 Aquesta recepta és una altra variant de la pasta filo que com us vaig dir té una infinitat d'opcions, tan pel que fa a presentació com a farciment.

En aquest cas la recepta és molt més senzilla, però probablement més gustosa que l'anterior.

Ingredients:

  • 2 fulls pasta filo
  • 50 gr sobrassada
  • Mantega
Elaboració:

Fondrem una mica de mantega al microones.

Tallarem les làmines de pasta filo amb tires d'uns 4 cm d'amplada (d'una full en podem treure 5 tires) i les pintarem amb la mantega per tal d'aconseguit un color més torrat

En una de les puntes hi posarem la sobrassada i anirem doblegant la tira fins a formar un triangle.

Ho posarem al forn preescalfat a 180ºC fins que vegem que la pasta té un color torrat.




Com veieu és un entrant molt simple, doncs, a la colla és un dels que més èxit va tenir, així que ja ho sabeu a provar-ho!!!