dilluns, 8 de desembre de 2014

COQUETS

Quantes vegades ens passa que a fer qualsevol plat que tingui ou, especialment si són postres, ens sobren les clares? Un recurs molt habitual a casa meva és el de fer merengues, al igual que al camp de futbol, m'encanta menjar-me els merengues!!!(aquí teniu la recepta)

Però aquesta vegada he canviat, i la veritat és que el resultat és fantàstic i molt senzill i ràpid. Amb els sobrants de clares i les restes de coco que em vn sobrar dels panellets i només afegint una miqueta de sucre tindrem aquests coquets ideals per acompanyar el cafè.

Ingredients:

  • 130 gr de coco
  • 4 clares d'ou
  • 100 gr de sucre
  • un polsim de sucre avainillat
Elaboració:

Barrejarem les clares i el sucre i ho posarem al bany maria fins que el sucre quedi totalment dissolt.

Aleshores hi afegirem el coco i ho remenarem fins que quedi una massa ben espessa.

Ho retirarem del bany i amb dues culleretes farem boletes de coco que posarem en una safata de forn amb paper sulfuritzat.

Tindrem el forn a 220ºC (amb ventilador) i ho deixarem fins que quedin ben torrats, uns 8 minuts.

Ho deixarem refredar i assecar  ja en podrem gaudir.