dilluns, 17 de setembre de 2012

APERITIU AMANITA

Un altra aperitiu del sopar del divendres. Aquest cop és un aperitiu que atrau moltíssim pel seu aspecte capritxós. Fa uns dies el va fer la meva mare per dinar i el vaig trobar divertidíssim, així que em va faltar temps per repetir-lo i presentar-vos-el.

Com que el millor d'aquest entrant és l'aspecte, passo directament a la fotografia



Ingredients:
  • Tartaletes neutres
  • Una mica d'enciam
  • Ous de guatlla
  • Tomàquets cherry
  • Maionesa
Elaboració:

Posarem aigua a escalfar amb una cullerada de sal. Quan aquesta bulli hi afegirem els ous de guatlla, que s'hi estaran un 6 minuts i els traurem per posar-los en aigua freda.

Un cop refredats els pelarem.

En una tartaleta, posarem una base d'enciam, l'ou i mig tomàquet cherry buit per dins en forma de casc sobre l'ou.

Damunt del tomàquet dibuixarem els puntets blanc típics de Amanita muscaria amb la maionesa.

Potser no serà l'entrant més bo, però segur que serà el més atractiu i el més sa de tots!!!!