diumenge, 23 de setembre de 2012

LLENGÜES DE FORMATGE

Aquest és un altre dels aperitius que tenen èxit que no costa gens de preparar. Si ja ho diuen que el més simple a vegades és el que millor resulta. Mireu si és fàcil aquest entrant que només necessitem formatge ratllat.

Podeu provar-ho amb qualsevol formatge, però per a mi un dels que millor va pel ràpid que es fon és l'Emmental. Si el triem per gust, em quedo amb el Parmesà.

Ingredients:

  • Formatge ratllat
Elaboració:

En una safata de forn hi posarem un paper sulfuritzat i hi anirem posant muntanyetes de formatge. Si en lloc de llengües volem fer piruletes (sempre són més atractives) podem posar un pal per a fer pintxos de fusta o un spaghetti.

Ho posarem al forn a 170ºC fins que el formatge s'hagi fos del tot, llavors ja el podem treure i deixar que s'assequi a l'ambient.


* Si el deixem una estona més se'ns torrarà una mica i obtindrem un color molt més atractiur, però aneu amb COMPTE si us passeu amb el torrat ràpidament s'amarga.

BON PROFIT!!!!