Aquí us deixo la meva recepta, però si voleu veure els pastissos de la resta de companys haureu de clicar aquí!
INGREDIENTS:
Per a la base:
- 175 g de mantega
- 180 g sucre glaç
- 3 ous
- 180 gr de farina de postres
- 1 sobre de llevat
- 2 cullerades de cafè soluble desfetes en una mica de llet
- Unes gotes d'essència de vainilla
Per a la crema de moka:
- 100 gr de sure glaç
- 50 ml d'aigua
- 2 rovells i 1 clares
- 75 gr de mantega
- 1 cullerada gran de cafè
- 100 gr de xocolata de postres
- 8 avellanes
- mantega
Elaboració per a la massa:
En primer lloc farem la base del pastís. Batrem la mantega fins a tenir-la en textura de pomada.
Afegirem el sucre i continuarem batent la massa, hi anirem afegint els ous un a un i anirem batent fins que augmenti de volum.
Afegirem la farina i el llevat tamissats.
Desfarem el cafè soluble amb una mica de llet i l'afegirem a la massa juntament amb unes gotes d'essència de vainilla.
Posarem la massa en un motlle i l'introduïrem al forn preescalfat a 180ºC durant uns 20-25 minuts.
Elaboració per a la crema:
Posarem a bullir els 50 ml d'aigua amb el sucre, deixant que es formi un almívar.
En un altre recipient posarem els tres rovells i l'almívar i ho batrem bé.
Afegirem el cafè dissolt en aigua i la mantega. Ho batrem per tal que s'amalgamin tots els ingredients.
Per altra banda muntarem les clares a punt de neu.
I ho barrejarem amb moviments envolvents per tal que no se'ns baixin les clares.
Elaboració dels bombons:
Els hi dic bombons perquè tenen forma de tal, però no és res més que la xocolata desfeta i posada en motlles diferents amb una avellana a l'interior.
Per a desfer la xocolata la posarem al microones 30 segons les vegades que sigui necessari, barrejant de cada vegada per ajudar mecànicament a que es desfaci. Compte que no es cremi, que es molt fàcil que passi i ens amargaria la xocolata!
Per muntar el pastís, tallaríem el pa de pessic per la meitat i l'ompliríem amb la crema que també l'escamparíem per tot la superfície. Decoraríem amb els bombons i unes perles de xocolata.
FELICITATS DESAFIADORES!!!!
Bon profit!
Que mono que t'ha quedat, Montse!
ResponEliminabonic i bonissim pastís
ResponEliminaQue bo ha de ser amb crema de moka ..........amb el que m'agrada el café ami.
ResponEliminaPetons
Qué rica esta tarta de moca! Y además el detalle de los bombones me encanta, te ha quedado estupenda!
ResponEliminaBesos
Que rica, me gusta mucho la moka. Te ha quedado genial.
ResponEliminaFelicidades por el añito.
Me gusta y el sabor mmmmm de moka apuntada queda ;) tonets guapa
ResponEliminaMe encanta la moka son una apasionada del café.....besets.
ResponEliminaUna tarta muy rica. Besos
ResponEliminaPreciosa. El saborcillo a moka debe ser espectacular.
ResponEliminaMolt bonic el pastisset!!!! m'ha agradat molt!!! Enhorabona pel "desafio". Petonets!!!
ResponEliminaQue ricaaaaa la moka!!!!!! uuuuuuhhhh que merienda tiene la tarta!!! :) Besos
ResponEliminauhmmm esa cremita tiene que estar de lujo!..besos
ResponEliminaTiene que estar delicioso con esa crema, me gusta!
ResponEliminaBesos
fantastic aquest pastis de primer aniversari!! amb el que m'agrada el café i encara no he preparat mai moka....apuntada la recepta! petons
ResponEliminaQue buena pinta! seguro que no sobro nada! un beso :)
ResponEliminaMuy buen ala presentación, me gsuta mucho y el sabor seguro que buenisimo.
ResponEliminaEnhorabuena por el desafio.
Te ha quedado preciosa, un besote guapa
ResponElimina"Pal vientre, todo lo que entre"
tiene que estar muy rica!! te ha quedado genial ^^
ResponEliminaQue buena debe estar Montse.Me invitas a comer un trocito¿Bs
ResponEliminaQue rica esta tarta con sabor a moka!
ResponEliminaPues te ha quedado con una pinta divina, y ese sabor a moka tiene que estar delicioso. Mil besicos querida compi
ResponEliminaFantàstic el pastís! La moka m'encanta!
ResponEliminaMarta
Felcitats pel pastís. Una bona manera de celebrar-ho.
ResponEliminaNani
Genial tarta, a mi es que la mezcla de café y chhoco me vuelve loca
ResponEliminaBesitos
DE MOKA ¡¡¡??
ResponEliminaME ENCANTA..
ENHORABUENA
i amb bombons i tot......genial
ResponEliminaainsss que soy adicta a la moka... no me hagas estooooo!!!!
ResponEliminaQue bona de cafè, m'encanta!! petonets!!
ResponEliminaPastis i bombons! amb crema de moka, deu estar boníssima.
ResponEliminaPetons, Pilar
Montse, quina combinació més meravellosa... café i xocolata!! M'encantaaaaa!!
ResponEliminaUn petonàs.
Estupenda tarta. Y seguro que está deliciosa con ese sabor a café. Felicidades, un besin
ResponElimina