dilluns, 28 de gener del 2013

ESPAGUETIS BICOLOR

L'entrada d'avui crec que és d'aquelles que tenen èxit amb tothom. Ja que la pasta en un principi és un plat que agrada a una gran majoria i a més és diferent ja que enlloc de carn o fem amb peix i unes varietats de peix ben barates, que a aquestes alçades de la pel·lícula és un tema molt important a tenir en compte.

Així que us l'explico directament

Ingredients 4 persones:

  • 400 gr espaguetis negres
  • 200 gr palets de cranc (txatka)
  • 3 dents d'all
  • 3 pebrotets de cayenne
  • 3 cullerades de tomàquet fregit
  • 2 llaunes de tonyina
Elaboració:

En una paella hi posem un bon raig d'oli i hi fegim els allets laminats amb les cayennes.

Mentre agafem els palets de cranc i anem fent tires amb ells, segons quina marca de "palitos" tingueu veureu que fregant-los entre les mans es fan les tires soles. Amb altres varietats, has d'anar arrencant d'un extrem i estirant fins a l'altre.

Posarem aigua a bullir amb una mica de sal i hi tirarem els espaguetis que tardaran entre 10 i 12 minuts a coure's.

Treurem les cayennes de la paella i amb aquest oli posarem les tires de palets de mar i les tres cullerades de tomàquet. Ho remenarem un parell de minuts.

Finalment afegirem la tonyina trencada molt petitona i anirem barrejant tota la mescla.

En un plat posarem els espaguetis negres en un costat o a la base del plat i a l'altre costat o a sobre hi posarem la salsa en aquest cas tires de palets de crans que semblen espaguetis normals.


Què us sembla, això sí que és bueno, bonito i barato! Però sobretot Boooooooo

6 comentaris:

  1. Hola Montse,muchas gracias por tu visita a mí blog por supuesto que me quedo por aquí para ver tus ricas recetas.:)
    Esta receta se ve muy rica,tengo que probar espaguetis negros a ver si me gustan..:)
    Besos

    ResponElimina
  2. Montse ,en primer lugar gracias por visitar mi blog y hacerte seguidora ,asi me das la oprtunidad de conocerte y pasar por el tuyo para ver las cosas ricas que preparas como este plato de pasta tan sencillo y bueno a la vez
    besinos

    ResponElimina
  3. Em sembla un plat de pasta fantàstic!! com dius, bo , bonic i barat que ara és el que compte!! a disfrutar d'aquests plaers...petons

    ResponElimina
  4. Que buenos!! Me han gustado muchos los negros, en casa la pasta vuela nada más tocar la mesa!! Besos!!

    ResponElimina
  5. ummmmmmm, es una receta de verdad buena.,bonita y barata.

    ResponElimina
  6. Nos pierde la pasta, menuda combinación!

    un saludo @caprichosDjorge

    ResponElimina