Així que us l'explico directament
Ingredients 4 persones:
- 400 gr espaguetis negres
- 200 gr palets de cranc (txatka)
- 3 dents d'all
- 3 pebrotets de cayenne
- 3 cullerades de tomàquet fregit
- 2 llaunes de tonyina
Elaboració:
En una paella hi posem un bon raig d'oli i hi fegim els allets laminats amb les cayennes.
Mentre agafem els palets de cranc i anem fent tires amb ells, segons quina marca de "palitos" tingueu veureu que fregant-los entre les mans es fan les tires soles. Amb altres varietats, has d'anar arrencant d'un extrem i estirant fins a l'altre.
Posarem aigua a bullir amb una mica de sal i hi tirarem els espaguetis que tardaran entre 10 i 12 minuts a coure's.
Treurem les cayennes de la paella i amb aquest oli posarem les tires de palets de mar i les tres cullerades de tomàquet. Ho remenarem un parell de minuts.
Finalment afegirem la tonyina trencada molt petitona i anirem barrejant tota la mescla.
En un plat posarem els espaguetis negres en un costat o a la base del plat i a l'altre costat o a sobre hi posarem la salsa en aquest cas tires de palets de crans que semblen espaguetis normals.
Què us sembla, això sí que és bueno, bonito i barato! Però sobretot Boooooooo
Hola Montse,muchas gracias por tu visita a mí blog por supuesto que me quedo por aquí para ver tus ricas recetas.:)
ResponEliminaEsta receta se ve muy rica,tengo que probar espaguetis negros a ver si me gustan..:)
Besos
Montse ,en primer lugar gracias por visitar mi blog y hacerte seguidora ,asi me das la oprtunidad de conocerte y pasar por el tuyo para ver las cosas ricas que preparas como este plato de pasta tan sencillo y bueno a la vez
ResponEliminabesinos
Em sembla un plat de pasta fantàstic!! com dius, bo , bonic i barat que ara és el que compte!! a disfrutar d'aquests plaers...petons
ResponEliminaQue buenos!! Me han gustado muchos los negros, en casa la pasta vuela nada más tocar la mesa!! Besos!!
ResponEliminaummmmmmm, es una receta de verdad buena.,bonita y barata.
ResponEliminaNos pierde la pasta, menuda combinación!
ResponEliminaun saludo @caprichosDjorge