dilluns, 28 de gener de 2013

ESPAGUETIS BICOLOR

L'entrada d'avui crec que és d'aquelles que tenen èxit amb tothom. Ja que la pasta en un principi és un plat que agrada a una gran majoria i a més és diferent ja que enlloc de carn o fem amb peix i unes varietats de peix ben barates, que a aquestes alçades de la pel·lícula és un tema molt important a tenir en compte.

Així que us l'explico directament

Ingredients 4 persones:

  • 400 gr espaguetis negres
  • 200 gr palets de cranc (txatka)
  • 3 dents d'all
  • 3 pebrotets de cayenne
  • 3 cullerades de tomàquet fregit
  • 2 llaunes de tonyina
Elaboració:

En una paella hi posem un bon raig d'oli i hi fegim els allets laminats amb les cayennes.

Mentre agafem els palets de cranc i anem fent tires amb ells, segons quina marca de "palitos" tingueu veureu que fregant-los entre les mans es fan les tires soles. Amb altres varietats, has d'anar arrencant d'un extrem i estirant fins a l'altre.

Posarem aigua a bullir amb una mica de sal i hi tirarem els espaguetis que tardaran entre 10 i 12 minuts a coure's.

Treurem les cayennes de la paella i amb aquest oli posarem les tires de palets de mar i les tres cullerades de tomàquet. Ho remenarem un parell de minuts.

Finalment afegirem la tonyina trencada molt petitona i anirem barrejant tota la mescla.

En un plat posarem els espaguetis negres en un costat o a la base del plat i a l'altre costat o a sobre hi posarem la salsa en aquest cas tires de palets de crans que semblen espaguetis normals.


Què us sembla, això sí que és bueno, bonito i barato! Però sobretot Boooooooo