És fàcil de fer, entretingut, però fàcil i amb molt bons resultats segons els comensals!!!
Gracias CAROLINA por este desafío!
Si voleu veure altres estils de poke cake només cal que cliqueu a l'imatge següent:
Ingredients per al pa de pessic:
- 2 iogurts naturals
- 2 mides de iogurt d'oli
- 4 mides de iogurt de farina
- 2 mides de cacau en pols
- 4 mides de iogurt de sucre
- 6 ous
- 1 sobre de llevat
Ingredients per a la natilla:
- 4 rovells d'ou
- 4 cullerades de sucre
- 500 ml de llet
- 1 cullerada de maizena
- pell de llimona
Ingredients per a la mousse de maduixa:
- 400 ml de nata per montar
- 400 gr de maduixes
- 1 sobre de gelatina
- Stevia
Elaboració:
El primer que farem és el pa de pessic. En aquest cas barrejarem tots els ingredients excepte les clares, que les muntarem a punt de neu i les afegirem un cop tenim tota la resta d'ingredients ben mesclats.
Ho courem a 175ºC durant 45 minuts o bé fins que el punxem i ens surti el punxó ben net.
Mentre prepararem la natilla.Bullirem la llet amb la pell de llimona, quan hagi arrencat el bull apagarem el foc i la deixarem refredar.
Per altra banda barrejarem els rovells, el sucre i la farina i els afegirem a la llet tèbia sense la pell de llimona, ho tornarem a escalfar remenant constantment fins que gafi aspecte de crema.
Quan haguem tret el pa de pessic del forn, amb una cullera de fusta de mànec rodó anirem fent forats al pa de pessic. Seguidament escamparem la natilla en tot el pa de pessic i que es vagi absorbint per cada un dels forats i porus.
Ho posarem a la nevera i ho deixarem refredar fins al dia següent.
Passades 24 hores muntarem la nata a punt de neu i la reservarem a la nevera. Per altra banda netejarem les maduixes i les triturarem juntament amb el sucre.
Posarem les maduixes en un cassó que escalfarem al foc i hi afegirem la gelatina per tal que aquesta es disolgui i ho deixarem refredar lleugerament.
Finalment barrejarem la nata i les maduixes i ho escamparem per sobre el pa de pessic.
Que guapo!!!!!! y que rebueno ;) m'agrada petonets
ResponEliminaPrecioso!! Me gusta mucho la decoración, todo un acierto!
ResponEliminaostres no ho coneixia pas aixoo!!! i quina pinta té noia! apuntat! petons
ResponEliminaSe ve muy bonito y seguro que muy rico!! Bs.
ResponEliminaJulia y sus recetas.
Me encanta! se ve super jugoso, seguro que lo estaba! y el toque de las fresas? genial.
ResponEliminaMe ha encantado tu poke cake tiene una pinta deliciosa!!!!
ResponEliminaUn besito
Divino!! me encanta ! y te ha quedado precioso!
ResponEliminaalaaaa qué bien se ven las capas Montse
ResponEliminaQuins colors, boníssima!!
ResponEliminaME HA ENCANTADO COMO LO HAS HECHO, TIENE QUE ESTAR DE MUERTE.
ResponEliminaUN BESO
Esto debe estar delicioso con las natillas y la decoración me encanta!!Bs
ResponEliminaT'ha quedat sensacional!
ResponEliminaLa combinació de sabors i de textures ha de quedar boníssima.
Me alegro mucho que te haya gustado, chiquilla. La verdad es que es un postre con miuchas posibilidades y el tuyo te ha quedado genial ademáss de que tiene que estar buenísimos
ResponEliminaBesitos
Muy bonito y ha de estar buenisimo.
ResponEliminahummm que buena pinta y ademas que rico debe de estar ..el Bizcocho Pa de pessic me lo hizo el otro dia una amiga Catalana tambien y mi madre!! que rico esta jajajaj o por lo menos que buena planta tiene !! un besete y gran reto
ResponEliminaMilicocinillas