dijous, 23 d’octubre de 2014

ROVELLONS AL FORN

Ningú dubte que aquesta està sent una gran temporada de bolets. Tothom en troba, en tenim de tot tipus i això ens permet fer molts plats diferents amb bolets, un aliment sa, barat i econòmic.
Malgrat que culinàriament hi ha millors bolets, el que a mi realment m'agrada són els rovellos a la brasa, però a falta d'una bona brasa sempre els podem fer al forn

Ingredients:

  • Rovellons
  • julivert
  • All
  • Oli
  • Sal (jo no n'hi poso mai)
Elaboració:

Netejar bé els bolets, si podeu eviteu usar aigua, es poden netejar bé amb les mans o amb un pinzell.

Tallar-ne els peus (jo sempre els aprofito) i posar els barrets en una safata de forn.

En un got, tallar l'all a trossets ben petits, fer el mateix amb el julivert i deixar-ho macerar en oli. També ho podem triturar tot i fer una salseta d'all i julivert.

Ruixar els rovellons amb la salseta i posar-los al forn pre escalfat a 175º.

Coure els rovellons durant uns 15-25 minuts. El temps de cocció depèn de la humitat del propi bolet, com més secs menys temps de cocció.



BON PROFIT