Si és que amb la pasta de full podem fer virgaries, desde esmorzars fins a primers plats, segons, postres... vaja que hi podem fer absolutament de tot. Jo per si de cas sempre en tinc una de congelada i sovint també en tinc de fresca, perquè no saps mai quan et pots inspirar
Així que paso directament a explicar-vos la sencilla recepta:
Ingredients:
- Dos masses de pasta de full congelada (pot ser fresca, però per aquesta recepta treballo millor amb la congelada)
- Llet condensada
- Mel
- Sucre glaç
Elaboració:
Quan tinguem la pasta de full una mica descongelada, l'estirarem amb el corró i l'estendrem sobre el marbre.
L'untarem bé de llet condensada i la cobrirem amb l'altre massa de pasta de full.
Tallarem la massa amb rectangles de 10x3 i escalfarem el forn a 180ºC
Agafarem cada rectangle per una punta i el girarem sobre el seu eix. Els anirem deixant sobre un paper de forn col·locat en la safata de forn que usarem.
Posarem una cullerada sopera de mel en un bol juntament amb una cullerada sopera d'aigua i ho barrejarem bé. Pintarem els llacets amb aquesta mescla
Els posarem al forn on s'hi estaran entre 10 i 15 minuts segons com els volgueu de torradets.
Un cop freds els espolvorejarem amb sucre glaç
Ho podem acompanyar amb xocolata calenta o amb un cafè amb llet i tindrem un esmorzar o berenar per llepar-se'n els dits
Bon profit!!!
Nunca lo había visto Montse y con leche condensada eso debe estar de muerte..:)
ResponEliminaUn besazo
Molt bona idea.
ResponEliminaHola guapa :) Me apunto a la hora del café. Un placer tenerte por mi blog Un beso!
ResponEliminaque boo!!! i es que la pasta de full és tan versàtil oi?? a mi m'agrada dolça, salada...sempre en tinc al congelador! bon cap de setmana!
ResponEliminammmm, bona idea la llet condensada... m'agrada!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
que buenos y mas con la leche condensada,un desayuno perfecto
ResponEliminapeto
ESTAN DE LO MAS TENTADORES... CREO QUE HAS DADO EN EL CLAVO PARA CUALQUIER MOMENTO.
ResponEliminabESITOS
Y con qué poco trabajo nos regalas una merienda o desayuno estupendo. Me gusta como te quedaron. Y con el sabor a miel, todo un acierto. En casa nos gustan unos pastelinos castellanos que tienen mucha fama, son hojaldrados y con miel. Gracias por la idea.
ResponEliminaMira, me dices que te haces un poco lío con las cazuelas del bizcoflan, pues en la página pongo un enlace con un vídeo, el de mi vecina, la autora del mismo, en el que se ve muy bien cómo son. Nada difícil, te lo aseguro. Gracias por tu visita. Besinos.
Muchas gracias, me lo "estudiaré"
EliminaCon estos ingredientes tan ricos tiene que estar buen a la fuerza.
ResponEliminaUn abrazo enorme.
Con mil sabores
Estão deliciosos!
ResponEliminaBjs
Nunca había visto esto... !
ResponEliminaUn saludo @CaprichosDjorge