divendres, 1 de febrer de 2013

LLACETS

Voleu fer un esmorzar diferent aquest cap de setmana? Us en proposo un de molt fàcil i ràpid i obviament boníssim. Unes trenes de pasta de full.

Si és que amb la pasta de full podem fer virgaries, desde esmorzars fins a primers plats, segons, postres... vaja que hi podem fer absolutament de tot. Jo per si de cas sempre en tinc una de congelada i sovint també en tinc de fresca, perquè no saps mai quan et pots inspirar

Així que paso directament a explicar-vos la sencilla recepta:

Ingredients:

  • Dos masses de pasta de full congelada (pot ser fresca, però per aquesta recepta treballo millor amb la congelada)
  • Llet condensada
  • Mel
  • Sucre glaç
Elaboració:

Quan tinguem la pasta de full una mica descongelada, l'estirarem amb el corró i l'estendrem sobre el marbre.

L'untarem bé de llet condensada i la cobrirem amb l'altre massa de pasta de full.

Tallarem la massa amb rectangles de 10x3 i escalfarem el forn a 180ºC

Agafarem cada rectangle per una punta i el girarem sobre el seu eix. Els anirem deixant sobre un paper de forn col·locat en la safata de forn que usarem.

Posarem una cullerada sopera de mel en un bol juntament amb una cullerada sopera d'aigua i ho barrejarem bé. Pintarem els llacets amb aquesta mescla

Els posarem al forn on s'hi estaran entre 10 i 15 minuts segons com els volgueu de torradets.


Un cop freds els espolvorejarem amb sucre glaç

Ho podem acompanyar amb xocolata calenta o amb un cafè amb llet i tindrem un esmorzar o berenar per llepar-se'n els dits

Bon profit!!!