dimecres, 29 d’octubre de 2014

MACARRONS A LA CARBONARA

He de reconèixer que últimament en Sebas està exigent amb el menjar  o potser és que com que no tinc casi ni temps per cuinar em dóna idees ràpides i bones de fer.

Avui us porto un simple macarrons a la carbonara que no els havia fet mai i ara estic convençuda que els repetiré sovint perquè són fàcils i donen un molt bon resultat a taula.

Ingredients

  • 400 gr macarrons
  • 50 gr beicon
  • 200 ml de nata per cuinar
  • 2 ous
  • 100 gr formatge parmesà
  • julivert
Elaboració

En una olla bullim els macarrons segons les indicacions del fabricant.

En una paella posem el beicon tallat a tires i el fregim fins que estigui ben daurat, no hi afegiu oli, es courà ambla seva pròpia grassa.

Batem els ous en un bol, hi afegim sal i pebre, i també la nata*, la meitat del formatge ratllat i el julivert.

Posem la barreja a la paella on hi tenim el beicon i ho coem a foc lent fins qu evagi espessint.

Hi afegirem els macarrons bullits i ho barregem bé.

Ja podrem servir-ho.



BON PROFIT

* Si voleu reduir les calories del plat, en lloc de nata podeu usar llet evaporada