dilluns, 6 d’octubre del 2014

SARDINES AMB SÈSAM

Aquest cop us porto una recepta d'allò més senzilla i com moltes altres també és molt sana i saborosa. El plat és tan senzill com unes sardines però en lloc de fer-les fregides o a la planxa, primer les arrebossem amb sèsam.

Ingredients:

  • Sardines
  • Sèsam 
  • Oli
Elaboració:

En primer lloc netegem les sardines: els hi tallem el cap i les destripem. Jo que no sóc gaire amant de les espines m'entretinc fins i tot  treure l'espina central.

Les passem pel sèsam i les fregim en una paella amb una miqueta d'oli.

Quan el sèsam estigui torrat ja les podrem emplatar



BON PROFIT

5 comentaris:

  1. Una molt bona idea, per unes sardines fregides, amb el teu permís queda anotat
    Petons

    ResponElimina
  2. ostres calci amb calci!! fantastica manera de pendre'n!! bona idea la del sèsam! petons

    ResponElimina
  3. Molt original arrebossar-les amb sèsam!! m'emporto la idea ;). Un petó!

    ResponElimina
  4. Hola Montse!! Me parece genial tu propuesta, las sardinas es de los mejores pescados que se puedan comer, y el sésamo es el gran desconocido en las cocinas, y son unas de las principales fuentes de calcio!! las sardinas han tenido que quedar muy sabrosas y con sutil sabor del sésamo tostado, muy buena idea!! Besos!!

    ResponElimina