divendres, 10 d’octubre de 2014

CREMA CATALANA

Tant de temps amb el blog i encara no he publicat mai una recepta tan pròpia i tan bona. A més parteixo de la recepta de tota la vida de la meva àvia, així que és una crema autèntica i d'allò més bona!!!!

Ingredients:

  • 1l de llet
  • 200 gr de sucre
  • 80 gr de farina de moresc
  • 6 rovells d'ou
  • pell d'una llimona
  • un bastó de canyella
Elaboració:

Posar la llet amb la llimona i la canyella al foc.

En un bol apart remenar la farina de moresc amb 2 o 3 cullerades d'aigua i afegir-hi els 6 rovells d'ou.

Quan la llet comenci a bullir la treiem del foc i hi afegim el sucre sense remenant constantment.

Afegim els rovells mentre remanem i també la farina.

Ho posem de nou al foc fins que la rema vagi espessint, quan comenci a bulllir ho treiem del foc i ho posem als recipients corresponents.


BON PROFIT
PD: Per aprofitar les clares sempre podem fer una recepta excepcional com poden ser aquests fantàstics merengues.