dilluns, 13 d’octubre de 2014

LLONGANISSA ESPARRACADA

Us presento una recepta del llibre "El menjar de la família Ferran Adrià i l'equip del Bulli" un llibre de menús econòmics per poder fer a casa que es basa en els menús que alimentaven a tots els treballadors del Bulli abans de presenar les seves creacions als seus clients. En el llibre ens expliquen les receptes però també com ens hem d'organitzar a casa per a l'elaboració de cada un dels menús.

Avui he triat la recepta de llonganissa esparracada. Una delícia evidentment.

Ingredients:

  • 400 gr de llonganissa
  • 400 gr de xampinyons (o qualsevol altre bolet)
  • 1 cullerada de julivert
  • 4 grans d'all
  • Romaní
  • Farigola
  • Vi blanc (l'original es amb vi ranci)
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Elaboració:

Traeiu la pell de les llonganisses i feu-ne mandonguilles petites.

En una paella doreu els alls esclafats en oli i els branquillons d'herbes aromàtiques. Afegiu les mandonguilles i ofegueu-ho durant 5 minuts.

Desflaceu-ho amb el vi.

En una altra paella poseu els xampinyon tallats a trossos grans amb una mica d'oli. Saleu-los i saltejeu-los.

Afegiu la llonganissa als bolets i coeu-ho tot durant 5 minuts.

Afegiu el julivert picat i salpebre-ho al gust.



MOLT BON PROFIT!!!