Aquesta vegada la proposta m'ha agradat moltíssim, llàstima que no li he pogut dedicar tot el temps desitjat i és que de fet vaig a ultimíssima hora. L'única indicació que ens varen donar va ser: algun postre de tiramisú. A partir d'aquí t'has d'ingeniar qualsevol idea que et recordi al tiramisú i que, per tant, porti algun dels seus ingredients principals.
Jo per manca de temps per una manda, però sobretot perquè és de les coses que més m'agraden, vaig decidir combinar les magdalenes amb el tiramisú.
Ingredients per 10 magdalenes:
- 3 ous
- 100gr de sucre
- 75 gr de farina
- 100 gr de farina de moresc
- Un polsim de sucre de vainilla
- 1 culleradeta de llevat
- 1 tassa de cafè
- 100 ml d'oli
Per la crema mascarpone:
- 250 gr de mascarpone
- 3 culleradetes de sucre
- 3 culleradetes de cafè solubre
- cacau per espolvorejar
Elaboració:
En primer lloc muntarem les clares.
Posarem el forn a 175ºC.
Un cop muntades les clares i afegirem el sucre i els rovells un a un.
Per altra banda, barrejarem les farines, el levat i el sucre de vainilla.
Afegirem l'oli.
Posarem les magdalenes en motlles i ho posarem 20 minuts al forn.
Per a fer la crema de mascarpone, en un bol posarem el mascarpone amb les cullerades de sucre i de cafè. Ho barrejarem bé i ho escamparem per sobre de les magdalenes. Espolvorejarem la crema amb cacau i cafè.
Com veieu només una de les magdalenes té crema de mascarpone i és que resulta que a mi no m'agrada gens, jajaja, però tranquils que ja e trobat un víctima que se l'ha menjat encantat.
Espero que us animeu a provar-les, perquè amb un cafetó són un berenar ideal.
BON PROFIT!!!!
Vaya cosa rica, tus magdalenas se ven bien jugosas y tenian que estar bien ricas.
ResponEliminaDoncs sort que les vas fer amb poc temps! a mi m'encanta el tiramisú així que aquest combinació ja em fa venir salivera!!! T'han quedat unes magdalenes molt originals i segur que boníssimes!! Me les apunto!
ResponEliminaMontse, has fet una combinaciò bonissima i molt original
ResponEliminaDoncs per ser que has anat a última hora has fet una recepta ben original! aquest repte ha assaltat la blogosfera avui eh!!? feliç diumenge!
ResponEliminaMi postre favorito, me encanta de todas las maneras posibles!!!
ResponEliminaBesissss
Me gusta, en magdalenas no se me había ocurrido aun.
ResponEliminaBesotes guapisima
Una forma diferente de tomar tiramisu, deliciosas seguro
ResponEliminaLas magdalenas me rechilflan y estas me parecen ideales para desayunar. Tomo nota ;)
ResponEliminaBesos
Quines magdalenes més exquisides!
ResponEliminaaiaiai no em facis aixo!! amb el que m'agrada el tiramisu, amb les magdalenes ha de ser!! i ep, t'han quedat xulissimes amb aquesta panxota! jeje petons
ResponEliminaMontse, molt bona idea presentar el tiramisú en versió magdalenes, així et pots menjar les que vulguis. Petons,
ResponEliminaPilar
molt original Montse...felicitats
ResponEliminaTienen que estar buenisimas estas magdalenas. Besiens
ResponEliminaUNA PINTA GENIAL. TENIA QUE ESTAR MUY BUENO. Y MUY ORIGINAL
ResponEliminaBESITOS
Montse, una bonita idea, te habra quedado muy rico nuestras felicitaciones y besitos desde Cádiz.
ResponEliminaMontse, mira que me gustan las magdalenas y ni se me ocurrió hacerlas..Te han quedado de 10!!Bs
ResponEliminaQué ricas. Besos
ResponEliminaQuiero un vaso de leche por favor, para comer estas magdalenas!!!! Besos
ResponEliminamuy buena pinta, me gusta!!! Besos
ResponEliminaJo he fet una versió semblant, llàstima que no t'agradi el mascarpone a mi mencanta. Petons. Yolanda.
ResponEliminaMontse, t'ha quedat d'escàndol!! Unes magdalenes fantàstiques i que segur es desfeien a la boca. Per mi el de crema, gràcies jeje
ResponEliminaUn petonàs.
Unas magdalenas geniales, además como dices tienes la opción de poner o no la crema
ResponEliminaBesitos
Me pones ahora una con el cafecito y me muero del amor!! Me encanta tu idea, se ven caseritas y deliciosas!!
ResponEliminabesos