diumenge, 20 d’octubre de 2013

MAGDALENES DE TIRAMISÚ

Doncs altra vegada  ha arribat el dia 20 i, per tant, ja sabeu que toca:

Aquesta vegada la proposta m'ha agradat moltíssim, llàstima que no li he pogut dedicar tot el temps desitjat i és que de fet vaig a ultimíssima hora. L'única indicació que ens varen donar va ser: algun postre de tiramisú. A partir d'aquí t'has d'ingeniar qualsevol idea que et recordi al tiramisú i que, per tant, porti algun dels seus ingredients principals.

Jo per manca de temps per una manda, però sobretot perquè és de les coses que més m'agraden, vaig decidir combinar les magdalenes amb el tiramisú.

Ingredients per 10 magdalenes:
  • 3 ous
  • 100gr de sucre
  • 75 gr de farina
  • 100 gr de farina de moresc
  • Un polsim de sucre de vainilla
  • 1 culleradeta de llevat
  • 1 tassa de cafè
  • 100 ml d'oli
Per la crema mascarpone:
  • 250 gr de mascarpone
  • 3 culleradetes de sucre
  • 3 culleradetes de cafè solubre
  • cacau per espolvorejar
Elaboració:

En primer lloc muntarem les clares.

Posarem el forn a 175ºC.

Un cop muntades les clares i afegirem el sucre i els rovells un a un.

Per altra banda, barrejarem les farines, el levat i el sucre de vainilla.

Afegirem l'oli.

Posarem les magdalenes en motlles i ho posarem 20 minuts al forn.

Per a fer la crema de mascarpone, en un bol posarem el mascarpone amb les cullerades de sucre i de cafè. Ho barrejarem bé i ho escamparem per sobre de les magdalenes. Espolvorejarem la crema amb cacau i cafè.


Com veieu només una de les magdalenes té crema de mascarpone i és que resulta que a mi no m'agrada gens, jajaja, però tranquils que ja e trobat un víctima que se l'ha menjat encantat.

Espero que us animeu a provar-les, perquè amb un cafetó són un berenar ideal.

BON PROFIT!!!!