dissabte, 5 d’abril de 2014

TORTELLINIS A LA SICILIANA

No sé perquè però tot el que té relació amb la cuina i Sicília m'encanta, potser és perquè són plats amb molt de sabor, amb ingredients accesibles i perquè la cuina Italiana m'encanta. Així que avui us porto una recepta molt senzilla de preparar però que ens ajuda a sortir de la típica pasta amb tomàquet i formatge.

Ingredients:

  • 400 gr de Tortellinis
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 tomàquets en conserva
  • 20 olives negres
  • Tàperes
  • Anxoves
  • Tonyina
  • 1 pebre de cayena
  • Orenga
Elaboració:

Prepararem el sofregit amb la ceba i la pastanaga, en una paella i amb un rajolinet d'oli a foc baix les tindrem sofregint-se una estona. També hi afegirem el pebre de cayena

Mentre posarem aigua a bullir i hi farem els tortellinis seguint les instruccions del fabricant.

Quan la ceba ja estigui daurada, afegirem els tomàquets que matxacarem amb l'espàtula i els deixarem 5 minuts.

Seguidament afegirem la resta d'ingredients i els deixarem que s'empapin del sofregit.

I ja ho tindrem.

Un plat de pasta que mai falla
BON PROFIT