Ingredients:
- 400 gr de Tortellinis
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 2 tomàquets en conserva
- 20 olives negres
- Tàperes
- Anxoves
- Tonyina
- 1 pebre de cayena
- Orenga
Elaboració:
Prepararem el sofregit amb la ceba i la pastanaga, en una paella i amb un rajolinet d'oli a foc baix les tindrem sofregint-se una estona. També hi afegirem el pebre de cayena
Mentre posarem aigua a bullir i hi farem els tortellinis seguint les instruccions del fabricant.
Quan la ceba ja estigui daurada, afegirem els tomàquets que matxacarem amb l'espàtula i els deixarem 5 minuts.
Seguidament afegirem la resta d'ingredients i els deixarem que s'empapin del sofregit.
quina pinta!!! bonissims, ja estic per els teus fogons!, un peto!
ResponEliminamenuda pinta mas rica q tiene!!! yo quiero un plato asi!!!
ResponEliminauna pinta riquisima
ResponEliminaQue plato de pasta mas bueno .te quedo estupendo
ResponEliminabesinos
¡¡¡molts bons!!!
ResponEliminaBon cap de setmana
Aquesta salsa ha de ser ben bona!! Tenen una pinta increible. Petons
ResponEliminaJo també sóc fan de la cuina italiana! m'imagino que costaria trobar algú que no, oi? i aquesta combinació m'encanta, així que me l'apunto, un petonàs!
ResponEliminam'encanta la siciliana i m'encanten els tortellinis!! quin bon plat de pasta Montse! petons
ResponEliminaMolt bo, montse!
ResponEliminaVaig ser un anya a Sícila de vacances, escalant, je je je...
ResponEliminaHi vam menjar super bé, i tu has fet un homenatge a la seva cuina sensacional.