Doncs això és el que m'ha passat, veure una patata ben bonica per inspirar-me aquest plat.
Ingredients:
- 8 patates
- 500 gr de carn picada
- Mitja ceba gran
- 2 dents d'all
- Tomàquet en conserva
- Un rajolí de vi blanc
- Pebre vermell dolç
- Pebre vermell picant
- Mozzarela
- Sal
- Oli
- Julivert
Elaboració:
En primer lloc posarem les patates en aigua i sal a bullir, segons la mida tardaren més o menys aixi que el millor es punxar-les per veure si estan suficientment toves.
Mentre posarem la ceba a sofregir amb una mica d'oli, quan estigui una mica estovada hi posarem l'all laminat i un rajolinet de vi.
Llavors ja podrem afegir la carn picada i els pebres vermells i quan aquesta estigui cuita hi afegirem els tomàquets.
Finalment hi espolvorejarem el julivert.
Per altra banda, posarem el grill al forn i obrirem les patates per la meitat i les buidarem. La patata que extraiem la posarem juntament amb el sofregit i ho triturarem amb una forquilla.
Omplirem les patates amb la barreja del sofregit i hi posarem la mozzarella i ho gratinarem.
BON PROFIT!!!
Que buenas y con esa ensaladita al lado para no dejar nada en el plato
ResponEliminabesinos
sencillas y sobretodo bien ricas!!!
ResponEliminaUnes patates boníssimes! i a més et queda un plat súper complert. El pimentó vermell li ha de donar un toc genial! Un petó!
ResponEliminaUn plato muy bueno y se mete por los ojos huuuuuu.Besoss
ResponEliminaque bones, i mira que mai en faig, pero les farcides amb bona carn són una delicia gourmet! petons
ResponElimina