dilluns, 24 de març de 2014

ARRÒS INTEGRAL AL CURRY

Ja que la llevadora em recomana que ho mengi tot integral per reduir l'aportació de hidrats de carboni, doncs estic descobrint el nou món de l'arròs integral. He de confessar que m'encanta, però té un inconvenient, el temps de cocció. Així doncs quan arriba el cap de setmana poso una olla a bullir hi coc 300 gr d'arròs així en tinc per uns quants àpats durant la setmana.

Un dels plats que he fet és aquest fantàstic arròs de verduretes al curry amb el qual aprofito per participar al Memòries d'una cuinera:

Si voleu veure receptes d'altres participant cliqueu sobre la icona anterior.

Ingredients per 4 persones:
  • 2 porros
  • Mig pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 pastanaga
  • Mig carbassó
  • Brou de verdures
  • 320 gr d'arròs
  • Curry
  • Sal 
  • Oli
Elaboració:


En una cassola posarem un bon raig d'oli i hi sofregirem els porros tallats a rodanxes.

Tallarem totes les verdures a daus ben petits, ja que així reduirem el temps de cocció.

Afegirem a la cassola la pastanaga i un got de brou. Ho deixarem 5 minuts.

Seguidament afegirem la resta de verdures que es vagin estovant amb el brou. I hi posarem dues culleradetes de curry.

Si no tenim l'arròs bullit prèviament, ara afegirem l'arròs i hi anirem afegint el brou segons demanda. La cocció tardarà entre 1 hora i una hora i mitja.

En el cas que tinguem l'arròs ja bullit, l'afegirem al final de tot.

I ja ho tindrem, aquest n'és el resultat:


BON PROFIT!!!!!