Ingredients:
- 4 medallons de lluç
- 6 palets de cranc
- 2 patates mitjanes
- un grapat de pèsols cuits
- Fumet
- Farina
- Julivert
Elaboració:
En una cassola posem les patates tallades panaderes i salpebrades al nostre gust i les posem a fregir amb molt poquet oli en aquesta cassola.
Quan ja tinguin un color daurat, les retirarem i farem el mateix amb els medallons de lluç.
Posarem les patates juntament amb el lluç i hi posarem el fumet i els pèsols i deixarem que es vagi reduint.
Mentre farem tires dels palets de cranc i també els afegirem a la cassola perquè s'escalfin.
Finalment si el fumet no ens ha quedat prou espès afegirem una mica de farina per aconseguir una salseta del fumet.
Ho decorarem amb una mica de julivert.
Ho decorarem amb una mica de julivert.
I ja ho podrem servir.
BON PROFIT!!!
PD: He de dir que en aquest plat no hi ha salseta perquè era el meu i així evito menjar pa, que em tenen una mica a dieta, jajaja.
PD: He de dir que en aquest plat no hi ha salseta perquè era el meu i així evito menjar pa, que em tenen una mica a dieta, jajaja.
bona, bona, aquesta manera de fer el lluç
ResponEliminaMolt bona idea això de posar-hi palets de cranc, així segur que queda molt més gustós!
ResponEliminaTé molt bona pinta, Montse! Un plat lleuger i molt gustós. Sóc una enamorada dels palets de surimi... he he he
ResponEliminaquina pintassa de plat!! quines ganes de menjar peix!! estic a Romania una setmana i no faig res mes que menjar pollastre!! jeje ptons
ResponEliminaFa molt bona pinta aquest lluç cuinat així!! me l'apunto perquè a mi a vegades em costa... feliç cap de setmana!!
ResponEliminaMuy buena combinación, queda genial todo el conjunto¡¡
ResponEliminaBuen finde
Bss
Un aspecto formidable amiga.Besosss
ResponElimina