dijous, 10 d’abril del 2014

LLUÇ AMB PALETS DE CRANC

Us porto una versió més per a fer medallons de lluç, sens dubte una de les més saboroses que fins i tot a aquells que no ens convenç el peix ens el mengem d'allò més a gust i quasi sense voler, gaudint-ne.

Ingredients:

  • 4 medallons de lluç
  • 6 palets de cranc
  • 2 patates mitjanes
  • un grapat de pèsols cuits
  • Fumet
  • Farina
  • Julivert
Elaboració:

En una cassola posem les patates tallades panaderes i salpebrades al nostre gust i les posem a fregir amb molt poquet oli en aquesta cassola.

Quan ja tinguin un color daurat, les retirarem i farem el mateix amb els medallons de lluç.

Posarem les patates juntament amb el lluç i hi posarem el fumet i els pèsols i deixarem que es vagi reduint.

Mentre farem tires dels palets de cranc i també els afegirem a la cassola perquè s'escalfin.

Finalment si el fumet no ens ha quedat prou espès afegirem una mica de farina per aconseguir una salseta del fumet.

Ho decorarem amb una mica de julivert.


I ja ho podrem servir.

BON PROFIT!!!

PD: He de dir que en aquest plat no hi ha salseta perquè era el meu i així evito menjar pa, que em tenen una mica a dieta, jajaja.

7 comentaris:

  1. bona, bona, aquesta manera de fer el lluç

    ResponElimina
  2. Molt bona idea això de posar-hi palets de cranc, així segur que queda molt més gustós!

    ResponElimina
  3. Té molt bona pinta, Montse! Un plat lleuger i molt gustós. Sóc una enamorada dels palets de surimi... he he he

    ResponElimina
  4. quina pintassa de plat!! quines ganes de menjar peix!! estic a Romania una setmana i no faig res mes que menjar pollastre!! jeje ptons

    ResponElimina
  5. Fa molt bona pinta aquest lluç cuinat així!! me l'apunto perquè a mi a vegades em costa... feliç cap de setmana!!

    ResponElimina
  6. Muy buena combinación, queda genial todo el conjunto¡¡
    Buen finde
    Bss

    ResponElimina