Pot ser un plat per picotejar, un primer plat o bé un acompanyant de carn o de peix, així que ja veieu que és un plat ben versàtil i que no se'm oblidi, és un plat ben fàcil.
Ingredients:
- 2 pebrots verds
- 1 pebrot vermell
- 2 dents d'all
- 2 llaunes de tonyina
- Oli
- Sal
Elaboració:
En una paella sofregirem els alls laminats amb un bon raig d'oli i seguidament hi posarem els pebrots tallats a tires.
Ho deixarem una bona estona fins que es vagin fent els pebrots.
Quan aquests ja estant cuits hi afegirem les llaunes de tonyina i deixarem que es barregin amb la resta d'ingredients.
Ho podrem servir tant fred com calent, però el que no pot faltar és un bon tros de pa!!!!
Se ve delicioso. Besos
ResponEliminaa mi també m'agrada moltíssim aquest plat! per l'estiu és ideal! petons
ResponEliminauna piperrada genial,me encanta y ademas es muy versatil
ResponEliminapeto
No n'he fet mai. La tastaré segur!
ResponEliminaAh! I felicitats pel teu sant
PTNTS
Dolça
Me encanta la piperada, fácil de cocinar y muy sana!
ResponEliminaUn plat ben versàtil i molt gustós!
ResponElimina