dijous, 24 d’abril de 2014

PIPERRADA

No entenc com després de més dos anys de tenir el blog encara no hagi presentat aquesta recepta, de fet ho he hagut de repassar perquè em semblava ben impossible i és que es un dels mols plats que em va descobrir el Sebas i que m'encanta.

Pot ser un plat per picotejar, un primer plat o bé un acompanyant de carn o de peix, així que ja veieu que és un plat ben versàtil i que no se'm oblidi, és un plat ben fàcil.

Ingredients:

  • 2 pebrots verds
  • 1 pebrot vermell
  • 2 dents d'all
  • 2 llaunes de tonyina
  • Oli
  • Sal
Elaboració:

En una paella sofregirem els alls laminats amb un bon raig d'oli i seguidament hi posarem els pebrots tallats a tires.

Ho deixarem una bona estona fins que es vagin fent els pebrots.

Quan aquests ja estant cuits hi afegirem les llaunes de tonyina i deixarem que es barregin amb la resta d'ingredients.

Ho podrem servir tant fred com calent, però el que no pot faltar és un bon tros de pa!!!!