dijous, 3 d’octubre del 2013

ESPINACS AMB PERNIL I FORMATGE

No us ha passat mai que tens pensat un plat per a fer i quan arriba el moment de posar-t'he a la cuina et falta algun dels ingredients bàsics?

Doncs això és el que em va passar dissabte, volia fer uns espinacs amb cous-cous i resulta que havia confòs el paquet de cous-cous pel d'arròs, així que vaig haver de canviar el menú i us asseguro que em va agradar tant que us ell vull presentar, perquè es prepara en 10 minuts.

Ingredients:

  • 600 gr d'espinacs congelats
  • 200 gr de daus de pernil
  • 50 gr de formatge en pols
  • Formatge ratllat
  • Sal
Elaboració:

En primer lloc posarem els espinacs congelats a l'olla exprés amb una mica d'aigua i sal. Quan la pressió estigui al màxim ho deixarem 3 minuts i ja apagarem el foc.

Escorrerem l'aigua dels espinacs i encendrem el forn per a gratinar.

Posarem els espinacs en un bol i els barrejarem amb el formatge amb pols i el pernil. 

Estendrem els espinacs en una safata per anar al forn i hi posarem el formatge ratllat a sobre i ho gratinarem al forn.

Què me'n dieu?


BON PROFIT!!!!

8 comentaris:

  1. Què te'n dic?? que avui per dinar me'ls menjaria tan a gust! a vegades de la improvisació surten coses boníssimes, i aquests espinacs gratinats segur que ho són ;)

    ResponElimina
  2. Con lo que me gusta el queso, le tienen que dar una cremosidad a las espinacas increíble.

    Un besote enorme.

    Con mil sabores

    ResponElimina
  3. Jo també mels menjaria ara per dinar, es ben veritat que les improvisacions surten força bé.
    Petons

    ResponElimina
  4. Mmmm una manera de menjar els espinacs molt bona i sana!! Una manera d'amargar la verdura jaja Petons,

    ResponElimina
  5. mira, te un punt semblant a la meva recepta! bonissims amb el toc de formatge, ja saps! jeje petons

    ResponElimina
  6. Hola Montse,a mi me ha pasado eso tantas veces soy un desastre...jejejeje Pero que bien lo solucionaste!!Besos y feliz finde

    ResponElimina
  7. Que si m'ha passat??? Més d'una i dues vegades. Tu ho vas arreglar molt bé, ja que els espinacs així cuinats, segur que estàn boníssims.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Esperaba que les hubieras puesto el arroz, pero desde luego qeu te han quedado riquisimas y se ven bien jugosas.

    ResponElimina