dijous, 3 d’octubre de 2013

ESPINACS AMB PERNIL I FORMATGE

No us ha passat mai que tens pensat un plat per a fer i quan arriba el moment de posar-t'he a la cuina et falta algun dels ingredients bàsics?

Doncs això és el que em va passar dissabte, volia fer uns espinacs amb cous-cous i resulta que havia confòs el paquet de cous-cous pel d'arròs, així que vaig haver de canviar el menú i us asseguro que em va agradar tant que us ell vull presentar, perquè es prepara en 10 minuts.

Ingredients:

  • 600 gr d'espinacs congelats
  • 200 gr de daus de pernil
  • 50 gr de formatge en pols
  • Formatge ratllat
  • Sal
Elaboració:

En primer lloc posarem els espinacs congelats a l'olla exprés amb una mica d'aigua i sal. Quan la pressió estigui al màxim ho deixarem 3 minuts i ja apagarem el foc.

Escorrerem l'aigua dels espinacs i encendrem el forn per a gratinar.

Posarem els espinacs en un bol i els barrejarem amb el formatge amb pols i el pernil. 

Estendrem els espinacs en una safata per anar al forn i hi posarem el formatge ratllat a sobre i ho gratinarem al forn.

Què me'n dieu?


BON PROFIT!!!!