dissabte, 26 d’octubre de 2013

MACARRONS DE XILI AMB SALSA DE VINAGRETA

M'agrada rodar pels diferents supermercats i descobrir ingredients nous o bé ingredients de tota la vida però amb algun toc diferent.

Aquests macarrons en són un bon exemple. Són de color vermell perquè contenen xili i, per tant, quan te'ls acabes de menjar tenen un lleuger punt picant, boníssim.

Ingredients per 4 persones:

  • 400 gr Macarrons de xili
  • Cogombrets amb vinagre
  • Cebetes amb vinagre
  • Olives
  • Pebrot vermell
  • Tonyina
  • Anxoves
  • Salsa de tomàquet
  • All
Elaboració:

En una olla d'aigua bullent hi posarem un grapat de sal i hi afegirem els macarrons. Els deixarem coure durant 12 minuts.

Per altra banda tallarem a trossets molt petits els cogombrets, les cebetes, les olives, el pebrot, les anxoves i la tonyina.

En una paella posarem una dent d'all laminada en oli. Quan l'all estigui daurat hi afegirem la resta d'ingredients i 5 cullerades de salsa de tomàquet. Ho deixarem escalfar.

Barrejarem els macarrons amb la salsa de tomàquet i ja ho podrem servir.



Uns macarrons amb un sabor d'allò més original i deliciosos. Els heu de provar.

BON PROFIT