Aquests macarrons en són un bon exemple. Són de color vermell perquè contenen xili i, per tant, quan te'ls acabes de menjar tenen un lleuger punt picant, boníssim.
Ingredients per 4 persones:
- 400 gr Macarrons de xili
- Cogombrets amb vinagre
- Cebetes amb vinagre
- Olives
- Pebrot vermell
- Tonyina
- Anxoves
- Salsa de tomàquet
- All
Elaboració:
En una olla d'aigua bullent hi posarem un grapat de sal i hi afegirem els macarrons. Els deixarem coure durant 12 minuts.
Per altra banda tallarem a trossets molt petits els cogombrets, les cebetes, les olives, el pebrot, les anxoves i la tonyina.
En una paella posarem una dent d'all laminada en oli. Quan l'all estigui daurat hi afegirem la resta d'ingredients i 5 cullerades de salsa de tomàquet. Ho deixarem escalfar.
Barrejarem els macarrons amb la salsa de tomàquet i ja ho podrem servir.
Montse, on compres aquests macarrons?
ResponEliminaAmb "toc" picant tenen de ser boníssims
Quina bona pinta!! els he vist algun cop al lidl i mai m'havia atrevit a comprar-los, però si tenen un lleuger toc picant segur que m'encanten! i la salseta també!
ResponEliminauuee genial!! m'encanta el xile i ultimament mel poso a tot arreu!! el toc calent que em dona cada dia m'enganxa mes!! un bon plat de pasta i tan! ho buscare! petons
ResponEliminaNo he provat mai aquets macarrons, m’han cridat molt l’atenció on els compres ??
ResponEliminaPetons