Jo que sóc una autèntica mandrosa a la hora de menjar, no m'agrada trobar ni espina ni os, trobo que les mandonguilles tenen tot el que es pot demanar, potser fer-ne moltes varietats, i es mengen d'allò més fàcils.
Aquí en tenim una variació molt saborosa gràcies a la salsa de soja.
Ingredients:
- 250gr de carn picada
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 pastanaga
- 3 tomàquets
- 40ml de salsa de soja
Elaboració:
En primer lloc barrejarem la carn picada amb 2 dents d'all tallades a trossets ben petits, julivert picat, un ou i pa ratllat. Ho barrejarem tot.
Amb la mecla farem pilotetes, que en aquest cas arrebosarem amb pa ratllat i les posarem a la paella amb l'oli ben calent.
Un cop cuites les mandonguilles, les posarem sobre un paper absorbent i en aquest mateis oli posarem la ceba i el pebrot tallats en trossets petits.
Mentre ratllarem la pastanaga. Un cop la ceba estigui transparent afegirem la pastanga.
Ratllarem els tomàquets i els afegirem al sofregit.
Quan hagi reduit el sofregit el triturarem i el tornarem a posar a la paella. Hi afegirem la salsa de soja i les mandonguilles.
Ho deixarem coure 10 minuts més i ja ho podrem servir.
BON PROFIT!!!
Nunca he probado esa salsa y me la apunto para hacerla..Besos Montse
ResponEliminaTienen que estar tremendas con la salsita así, Un beso!
ResponEliminaRecetas de una gatita enamorada
uauuu Montse quina pinta que tenen, a més que m'encanta que hi hagis posat salsa de soja, jo últimament la poso a tot arreu! ara tinc pendent fer les mandonguilles amb sèpia...a veure quan m'hi poso! petons
ResponElimina