Ja veieu que
darrerament, hi ha poca activitat en el blog, i és que ja sabeu que quan les
coses vénen, ho fan totes de cop. Doncs així és com estic jo en aquest moment,
la feina, un màster, un curs i les classes d’idiomes, doncs està clar, el que
són ESTONES LLIURES ben poques, així que les provatures culinàries es veuran
reduïdes, però sempre que tinguem alguna ESTONA LLIURE l’aprofitarem per a fer
un bon plat, així que tot i que menys sovint, continuarem com sempre,
presentant plats d’allò més suculents o d’aquells que per poc temps que tinguem
podem preparar.
Aquest cap de
setmana vaig tenir una de les visites que més il·lusió fan, i és quan de tant
en tant, vénen els teus pares a passar un cap de setmana a casa. Quan és així
sempre intentes fer alguna cosa especial, que saps que els hi agrada i que a
casa no acostumen a menjar.
Aquest cop, els
hi vaig preparar un Bundt cake de xocolata deliciós, no és gens sec sinó tot el
contrari és d’allò més tendre, no us el puc definir millor perquè és d’aquells
que s’han de provar. I us asseguro que es fa en un moment més una hora de
forn!!!!
Ingredientes:
·
220
gr de farina
·
½
culleradeta de bicarbonat
·
½
culleradeta de sal
·
90 gr
de cacau en pols
·
190
ml d’aigua
·
90 gr
xocolata postres
·
190
ml de buttermilk
·
145
ml d’oli d’oliva
·
275
gr de sucre moreno
·
2 ous
Elaboració:
Com que l’elaboració
és molt ràpida el primer que farem és preescalfar el forn a 175ºC.
Seguidament farem
la barreja dels ingredients en pols: farina, bicarbonat i sal.
Per altra banda
posarem l’aigua en un cassó fins que bulli i aleshores hi dissoldrem el cacau
en pols.
Un cop el cacau
estigui dissolt, farem el mateix amb la presa de xocolata.
En aquesta
barreja líquida hi afegirem el buttermilk.
Per altra banda
farem una barreja amb l’oli, el sucre i els ous que els afegirem un a un.
En un bol més
gran barrejarem les 3 mescles que tenim fetes, alternant-les, és a dir, una
mica de la mescla sòlida, una mica de la mescla que conté oli i una mica de la
mescla que té xocolata, i així alternativament.
Finalment ho
posarem en un motlle prèviament untat amb oli i ho deixarem coure 60 minuts a
175ºC.
Aquest és el
resultat.
BON PROFIT
Me gustan mucho los bundt cake, y este con chocolate estará delicioso, besos
ResponEliminaeste bundt cake tiene una pinta espectacular!!!
ResponEliminamontse, esto tiene una pinta casi lujuriosa, una forma muy potente de empezar la semana.
ResponEliminaUn besote enorme.
Con mil sabores
jeje a mi també em costa ultimament trobar una estona lliure, aixo vol dir que estem ben actives, millor!!! pero per fer aquest pastisset noia....t'has lluit!! mooolt bona pinta i et pot servir per uns quants esmorzars! petons
ResponEliminaQue bueno y rico tiene que estar!!!! Tomo nota, besos
ResponEliminaCom t'entenc, jo també vaig de bòlit últimament, però mira, intento treure un ratet per dedicar-lo al blog i compartir cosetes amb vosaltres ;-). Aquest bundt de xocolata no necessita masses floretes, ha d'estar bonísim!
ResponEliminaAquest bundt ha d’estar boníssim. Si totes les estones lliures les omples així UMMMMM
ResponEliminaPetons
Si por trabajo, que no falte!! Te ha quedado un bizcocho de lo más rico, menuda pinta tiene, besos!!
ResponElimina