dilluns, 14 d’octubre de 2013

BUNDT CAKE XOCOLATA

Ja veieu que darrerament, hi ha poca activitat en el blog, i és que ja sabeu que quan les coses vénen, ho fan totes de cop. Doncs així és com estic jo en aquest moment, la feina, un màster, un curs i les classes d’idiomes, doncs està clar, el que són ESTONES LLIURES ben poques, així que les provatures culinàries es veuran reduïdes, però sempre que tinguem alguna ESTONA LLIURE l’aprofitarem per a fer un bon plat, així que tot i que menys sovint, continuarem com sempre, presentant plats d’allò més suculents o d’aquells que per poc temps que tinguem podem preparar.

Aquest cap de setmana vaig tenir una de les visites que més il·lusió fan, i és quan de tant en tant, vénen els teus pares a passar un cap de setmana a casa. Quan és així sempre intentes fer alguna cosa especial, que saps que els hi agrada i que a casa no acostumen a menjar.

Aquest cop, els hi vaig preparar un Bundt cake de xocolata deliciós, no és gens sec sinó tot el contrari és d’allò més tendre, no us el puc definir millor perquè és d’aquells que s’han de provar. I us asseguro que es fa en un moment més una hora de forn!!!!

Ingredientes:
·         220 gr de farina
·         ½ culleradeta de bicarbonat
·         ½ culleradeta de sal
·         90 gr de cacau en pols
·         190 ml d’aigua
·         90 gr xocolata postres
·         190 ml de buttermilk
·         145 ml d’oli d’oliva
·         275 gr de sucre moreno
·         2 ous
Elaboració:
Com que l’elaboració és molt ràpida el primer que farem és preescalfar el forn a 175ºC.
Seguidament farem la barreja dels ingredients en pols: farina, bicarbonat i sal.
Per altra banda posarem l’aigua en un cassó fins que bulli i aleshores hi dissoldrem el cacau en pols.
Un cop el cacau estigui dissolt, farem el mateix amb la presa de xocolata.
En aquesta barreja líquida hi afegirem el buttermilk.
Per altra banda farem una barreja amb l’oli, el sucre i els ous que els afegirem un a un.
En un bol més gran barrejarem les 3 mescles que tenim fetes, alternant-les, és a dir, una mica de la mescla sòlida, una mica de la mescla que conté oli i una mica de la mescla que té xocolata, i així alternativament.
Finalment ho posarem en un motlle prèviament untat amb oli i ho deixarem coure 60 minuts a 175ºC.

Aquest és el resultat.


BON PROFIT