dilluns, 30 de setembre de 2013

HAMBURGUESA DE ROQUEFORT

Avui us porto una entrada d'allò més senzilla, i és que com ja he dit altres vegades, el dia a dia, ens absorbeix, però no per això hem de menjar pitjor oi?

Una manera ràpida, fàcil i sana de cuina és fer-ho a la planxa. Jo sóc "addicte" a la planxa i és que és una manera molt sana de cuinar, tant carns com peix i fins i tot verduretes.

El que ara us presento és una hamburguesa cassolana amb roquefort. Jo tot sovint compro carn picada, a casa sempre en tinc fresca o congelada perquè em dóna un ventall de plats espectaculars: mandonguilles, salsa bolonyesa, farciments o com avui hamburgueses.

Ingredients:

  • 500 gr de carn picada (pollastre, vedella, porc)
  • 1 ou
  • 1 dent d'all
  • 25 gr de roquefort
  • julivert
  • Per acompanyar:
  • Salsa de tomàquet
  • Patates
Elaboració:

En primer lloc prepararem l'acompanyament, que podria ser perfectament unes patates com les que us presento aquí i una mica de salsa de tomàquet cassolana.

Agafarem la carn picada, hi afegirem l'all i el juliver picats i l'ou. Ho barrejarem tot i després hi afegirem trossets de formatge roquefort.


Li donarem la forma d'hamburguesa i ja la podrem posar a la planxa ben calenta.

En un tres i no res tenim aquest resultat:


MOLT BON PROFIT!!!