Si la tardor es decideix definitivament a arribar, començarà una època ideal per aquests tipus de plats.
Així doncs avui us presento un dels meus plats preferits, un bon brou de pollastre ben calentó.
Ingredients:
- 2 pastanagues
- 2 patates mitjanes
- 1 tros d'api
- 1 xirivia
- 1 quart de col
- 1 pit de pollastre
- Carcanada de pollastre
- Sal
- Fideus
Elaboració:
En una olla a pressió posarem tots els ingredients, un bon grapat de sal i mitja olla plena d'aigua.
Quan la pressió estigui al màxim ho deixarem coure durant una hora.
Un cop passat el temps, colarem el brou obtingut i el posarem en una altra olla.
Hi afegirem els fideus i ho deixarem coure fins que estiguin cuits.
Ja ho podrem servir ben calentó.
Montse, no hi ha plat més bo, que un bon brou casolà, com aquest teu
ResponEliminaQuines ganes que comenci a fer fresqueta per menjar sopa casolana!! aquest brou de pollastre triomfa sempre!
ResponElimina