dimecres, 23 d’octubre del 2013

BROU DE POLLASTRE

Tot sovint ens compliquem amb plats originals i amb presentacions d'escàndol i sembla que ens oblidem de plats tan tradicionals i tan bons com un bon brou.

Si la tardor es decideix definitivament a arribar, començarà una època ideal per aquests tipus de plats.

Així doncs avui us presento un dels meus plats preferits, un bon brou de pollastre ben calentó.

Ingredients:


  • 2 pastanagues
  • 2 patates mitjanes
  • 1 tros d'api
  • 1 xirivia
  • 1 quart de col
  • 1 pit de pollastre
  • Carcanada de pollastre
  • Sal
  • Fideus
Elaboració:

En una olla a pressió posarem tots els ingredients, un bon grapat de sal i mitja olla plena d'aigua.

Quan la pressió estigui al màxim ho deixarem coure durant una hora.

Un cop passat el temps, colarem el brou obtingut i el posarem en una altra olla.

Hi afegirem els fideus i ho deixarem coure fins que estiguin cuits.

Ja ho podrem servir ben calentó.



BON PROFIT!!!

2 comentaris:

  1. Montse, no hi ha plat més bo, que un bon brou casolà, com aquest teu

    ResponElimina
  2. Quines ganes que comenci a fer fresqueta per menjar sopa casolana!! aquest brou de pollastre triomfa sempre!

    ResponElimina