L'altre dia en Sebas va anar a buscar bolets, tot i no haver-hi gran cosa encara, va tornar a casa amb un parell de llores verdes (a Catalunya no és molt comú ja que sol créixer en fagedes, però és un bolet molt apreciat pels bascos que el coneixen com a gibelurdina, que significat fetge blau), un cep gegant i moltíssimes llengües de bou.
Així que hem decidit preparar alguns d'aquests bolets per a la nostra crepe.
Ingredients:
Per a le crepes (5-6):
- 2 ous
- 100 gr de farina
- 200 ml de llet
- Sal
Per al farciment:
- Mitja ceba
- Bolets (quantitat segons disponibilitat)
- Un pebrot verd
- 1 pit de pollastre
- Salsa de soja
Elaboració:
En primer ratllarem la ceba i tallarem els bolets a daus. En una paella posarem un bon raig d'oli i deixarem que la ceba i els bolets ets vagi coent.
Mentre farem les crepes. Barrejarem tots els ingredients que les componen i els batrem. Per a fer les crepes jo utilitzo una paella de 24cm. Agafo una tassa de cafè i l'omplo amb massa per a la crepe. Mida ideal per aconseguir una crepe fina en aquesta mida de paella.
Posarem una gota d'oli a la paella i estendrem la massa fins que ocupi tota la base, quan veiem que ja no és liquida, la girarem i deixarem que es faci una mica per l'altra banda.
Un cop tinguem les crepes fetes, afegirem el pebrot i el deixarem fer uns 10 minuts més.
Finalment afegirem el pollastre tallat a tires i quan aquest estigui fet hi afegirem una mica de salsa de soja.
Ja només ens queda omplir les crepes amb el farciment i menjar.
Me encantan las creps con todos sus rellenos posibles y este para el otoño es magnífico Montse.
ResponEliminaUn besote enorme.
Con mil sabores
Que bona!! Una creppe amb bolets de temporada!
ResponEliminaMmmm unes creps bonissimes!! M'encanta com t'han quedat!! Segur que estan requete bones!! Un sopar perfecte! Petons,
ResponEliminanoia, fantastic farciment!! m'has fet venir ganes de menjar-me una pizza farcida de formatge i bolets!! jaja petons
ResponEliminaHan d'estar molt bons estos creps! a mi m'agraden molt tot tipus de bolets així que segur que ben agust em menjaria un. Un beset!
ResponElimina