dilluns, 2 de setembre de 2013

ESCALOPA FARCIDA

Jo no havia vist mai aquest segon plat. Si l'escalopa ja per sí sola em sembla contundent imaginat si a més a més la farceixes.

Però em van dir que era un dels plats que més sortida tenia en un restaurant que ens encanta anar. Es troba en un barri a les afores d'un poblet perdut pel mig de Gipuzkoa. Tenen un menú setmanal molt bé de preu i els caps de setmana i sopars també està genial. És un restaurant molt cassolà i amb unes carns boníssimes, així que de tant en tant ens hi deixem caure.

Finalment, un dia em vaig decidir a provar el plat de l'escalopa i us asseguro que és tan bo que me'l vaig acabar. Això sí, després d'aquest plat no hi entra cap postre! jajaja

L'altre dia el Sebas em va sorprendre amb aquest plat fet per a ell.

Ingredients per a 4 persones:

  • 8 escalopes de vedella
  • 4 talls de pernil
  • 4 talls de formatge
  • ou
  • pa ratllat
  • oli
Elaboració

Prepararem el plat com si féssim sanjacobos. 

Posarem un escalopa, un tall de pernil, un tall de formatge i de nou l'escalopa. Ho tancarem amb escuradents.

Batrem un ou i prepararem un plat amb pa ratllat. Mentre tindrem oli abundant en una paella escalfantse.

Passarem l'escalopa farcida per l'ou i el pa ratllat i quan l'oli sigui ben calent la hi posarem.

Prepararem un plat amb paper absorvent i quan l'escalopa estigui fregida la posarem sobre el paper, per tal que absorbeixi gran part de l'oli.

Abans de servir treurem els escuradents.




BON PROFIT!!!