dijous, 29 de novembre de 2012

MACARONS DE BAILEYS


Aquesta és l'última de les provatures del cap de setmana pel que fa a macarons, i per a mi, la que més em va agradar, però hi va haver divisió d'opinions, així que valtres mateixos.

El d'avui el dedico especialment a la Roser de Trifàsic de Baileys per raons òbvies, però també per agraïr-li tota l'ajuda que m'ha anat donant des de que em vaig introduir en el "mundillu" blocaire.

Si aneu a l'entrada anterior dels macarons hi trobareu algunes recomanacions prèvies.


Ingredients per als macarons (14 u.)

  • 95 gr de sucre glacé
  • 55 gr d'ametlla en pols
  • 1 clara d'ou
  • 15 gr sucre normal
  • 1 cullerada de cafè soluble
  • 1/2 culleradeta de sal
Ingredients per al farciment:
  • 90 gr mascarpone
  • 45 gr sucre glaç
  • 1 cullerada de baileys
Elaboració:

Per a l'elaboració seguirem el mateix procés que en el post anterior, afegirem el cafè just en el moment en que afegim el sucre barrejat amb l'ametlla. I continuarem amb el procés descrit.

FARCIMENT Per a fer el farciment, batrem el mascarpone amb les varilles fins que quedi ben tou. Afegirem el sucre i el baileys i ho seguirem batent una estona més.

Omplirem els macarons amb aquesta crema.


Comprovarem que amb una sola mossegada, podem prendre'ns un cafè i una copa. És una combinació perfecte, suau i intensa alhora.