Així doncs després d'unes quantes entrades dolces, passarem a un segon plat una mica més sa. Tot i ser peix, com sempre, l'hem adornat amb uns quants ingredients per donar-li sabor, i us asseguro que és una alternativa deliciosa!
Anem per feina!
Ingredients per 2-3 pax
- 6 rodanxes de lluç
- 100 gr de gambes pelades
- 2 dents d'all
- 1 ceba
- vi blanc (opcional)
- brou de peix
- 3 pebrots choriceros (si algú me'n pot dir la traducció al català ho agraïria)
- julivert picat
- oli
- farina
Elaboració
Deixarem els pebrots a remull durant un mínim de 4 hores en aigua freda o una hora si ho fem amb aigua calenta
Ofegarem l'all i la ceba en una paella amb oli ben calent.
Enfarinarem el lluç i el fregirem una mica a la paella on hi hem reofegat la ceba i l'all. Deixarem el lluç fins que tregui una mica de gelatina, aleshores more'm la paella envant i enrere per treure la màxima gelatina del lluç.
Aleshores ja podrem afegir el brou de peix i mig got de vi blanc. Quan la salsa vagi espessint, hi podem afegir farina per accelerar el procés, hi afegirem les gambetes pelades i la carn dels pebrots.
Ho courem durant uns 8 minuts i ja ho podrem emplatar. Espolvorejarem una mica de julivert picat que ens aportarà color i frescor.
Bon profit!!!
Tiene buena pinta!!!!
ResponEliminaUn besote
si el lluç bullit tal cual m'encanta, imagina amb aquesta combinació d'ingredients! genial!
ResponEliminaQue bueno, me encantan las recetas de pescado que resultan tan sabrosas!! Besos!!
ResponEliminaTé molt bona pinta ^^ El lluç és un peix que m'encanta :D
ResponEliminaes uno de mis pescados favoritos, y tiene muy buena pinta
ResponElimina