dilluns, 26 de novembre del 2012

MACARONS DE CACAU I TARONJA

Seguirem amb les varietats que he provat de macarons aquest cap de setmana passat. Veureu que els meus no tenen colors vistosos ja que no tinc colorants, però tot i així, amb productes ben naturals, també queden bonics i sobretot bons.

Si aneu a l'entrada anterior dels macarons hi trobareu algunes recomanacions prèvies.

El que avui us presento és un macaron de xocolata amb un farciment de crema de taronja. A veure que us sembla!


Ingredients per als macarons (14 u.)
  • 95 gr de sucre glacé
  • 55 gr d'ametlla en pols
  • 1 clara d'ou
  • 15 gr sucre normal
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 2 cullerades de cacau en pols
Ingredients per al farciment:
  • Suc d'una taronja
  • 1 cullerada de pell de taronja
  • 50 gr de sucre
  • 50 gr de mantega
  • 2 rovells d'ou
  • 10 gr de maicena
Elaboració:

Per a l'elaboració seguirem el mateix procés que en el post anterior, afegirem el cacau en pols just en el moment en que afegim el sucre barrejat amb l'ametlla. I continuarem amb el procés descrit.

FARCIMENT Per al farciment, posarem el suc de la taronja en un bol, junt amb la mantega, i la meitat del sucre.

Triturarem la pell de mitja taronja en el turmix.

En un bol batrem els rovells d'ou, amb l'altre meitat del sucre i la maicena. Afegirem la mescla calenta a aquesta i ho seguirem batent una estona més.

En un cassó posarem tota la barreja i l'escalfarem a foc lent removent constantment  fins que s'espesseixi.


Un cop espessa, la treurem del foc i hi afegirem la pell ratllada i ja podrem omplir els macarons.



I ja en tenim una altra varietat. Què us sembla aquesta?

1 comentari:

  1. no calen colorants ni res artificial, t'han quedat de luxe Montse!!! amb aquesta crema li dona un contrast genial! petons

    ResponElimina