Si aneu a l'entrada anterior dels macarons hi trobareu algunes recomanacions prèvies.
El que avui us presento és un macaron de xocolata amb un farciment de crema de taronja. A veure que us sembla!
Ingredients per als macarons (14 u.)
- 95 gr de sucre glacé
- 55 gr d'ametlla en pols
- 1 clara d'ou
- 15 gr sucre normal
- 1/2 culleradeta de sal
- 2 cullerades de cacau en pols
Ingredients per al farciment:
- Suc d'una taronja
- 1 cullerada de pell de taronja
- 50 gr de sucre
- 50 gr de mantega
- 2 rovells d'ou
- 10 gr de maicena
Elaboració:
Per a l'elaboració seguirem el mateix procés que en el post anterior, afegirem el cacau en pols just en el moment en que afegim el sucre barrejat amb l'ametlla. I continuarem amb el procés descrit.
FARCIMENT Per al farciment, posarem el suc de la taronja en un bol, junt amb la mantega, i la meitat del sucre.
Triturarem la pell de mitja taronja en el turmix.
En un bol batrem els rovells d'ou, amb l'altre meitat del sucre i la maicena. Afegirem la mescla calenta a aquesta i ho seguirem batent una estona més.
En un cassó posarem tota la barreja i l'escalfarem a foc lent removent constantment fins que s'espesseixi.
Un cop espessa, la treurem del foc i hi afegirem la pell ratllada i ja podrem omplir els macarons.
I ja en tenim una altra varietat. Què us sembla aquesta?
Per a l'elaboració seguirem el mateix procés que en el post anterior, afegirem el cacau en pols just en el moment en que afegim el sucre barrejat amb l'ametlla. I continuarem amb el procés descrit.
FARCIMENT Per al farciment, posarem el suc de la taronja en un bol, junt amb la mantega, i la meitat del sucre.
Triturarem la pell de mitja taronja en el turmix.
En un bol batrem els rovells d'ou, amb l'altre meitat del sucre i la maicena. Afegirem la mescla calenta a aquesta i ho seguirem batent una estona més.
En un cassó posarem tota la barreja i l'escalfarem a foc lent removent constantment fins que s'espesseixi.
Un cop espessa, la treurem del foc i hi afegirem la pell ratllada i ja podrem omplir els macarons.
I ja en tenim una altra varietat. Què us sembla aquesta?
no calen colorants ni res artificial, t'han quedat de luxe Montse!!! amb aquesta crema li dona un contrast genial! petons
ResponElimina