És un pastís de formatge que elaborar-lo costa exactament 5 minuts, la resta de la feina la fa el forn.
INGREDIENTS:
- 1 tarrina de formatge fresc
- 3 ous
- 3 iogurts naturals (com més cremosos millor queda el postre)
- 3 cullerades de farina
- 10 cullerades de sucre
ELABORACIÓ:
Posem tots els ingredients en un bol i els barregem fins que quedi una massa ben homogènia.
Pre-escalfem el forn a 180ºC.
Aboquem la massa al motlle i ho posem al forn durant mitja hora a 180ºC.
És un postre que combina molt bé amb fruits secs, a la fotografia els he posat només com a decoració, però es poden afegir al pastís ben triturats o bé un cop tenim el pastís en el motlle, llençar-los per sobre el pastís, de manera que es quedaran entre mig ensorrats i flotant, li dóna el punt rústic i decoratiu alhora.
S'ha de provar!!!!
hola, guapa es verdad que ha veces lo mas sencillo es lo mas rico y aqui tenemos la prueba , un saludo
ResponEliminaMe encanta este tipo de tartas, y si la acompaño de una buena mermelada casera, ya ni te cuento.
ResponEliminaUn besote
Els pastissos de formatge són un vici total. No en faig gaire sovint perquè sóc capaç de menjar-me'l tot!! i son tan fàcils de fer que no hi ha excusa que valgui!!! petons
ResponElimina