dijous, 8 de març del 2012

MERENGUE MERENGUE

I un cop teniu la crema feta, què en fem de les clares que ens sobren????

Doncs molt fàcil uns merengues!

Ingredients:
  • Clares d'ou
  • Sucre (30 grams de sucre per cada clara si no ens agrada molt dolç, la recepta original en té 50 gr per clara d'ou)
Elaboració:

És una recepta ben simple així que apunteu:

Muntem les clares a punt de neu.

Un cop les tenim ben fortes hi anem afegint el sucre a poc a poc.

Ho posem en motlles i ho coem a 150ºC durant 45 minuts.


I ja està, oi que és simple de fer?


2 comentaris:

  1. Els merengues que més m'agraden són els que fa una pastisseria del costat de casa, que són tous i torradets per sobre....mmm...se'm fa la boca aigua només pensar-hi!!! per esmorzar un d'aquests m'aniria perfecte!

    ResponElimina
  2. muy bien aprovechado las claras de la crema para el merengue,fantasticas las dos recetas
    bon cap de setmana

    ResponElimina