divendres, 22 de març de 2013

PASTÍS DE PORROS AMB GAMBES

Fa uns dies que teníem ganes de pastís de porros però mai ens acabavem de decidir. Però ahir a la nit es veu que el Sebas estava inspirat i com que sabia que jo arribaria tard doncs m'ha volgut fer una sorpresa i m'ha preparat aquest pastís de porrus amb gambes per xupar-se'n els dits.

Ara us n'explico el secret:

Ingredients per 3-4 persones:

  • 3-4 porrus
  • 3 ous
  • 100 gr de gambes
  • 200 ml de nata
  • 250 ml de llet
  • 1 cullerada sopera de faina de moresc
  • pebre negre
  • un raig d'oli d'oliva
  • sal
Elaboració:

Primer es tallen els porrus a la juliana i posar-ho a la paella fins que s'estovin i tinguin color, uns 20-25 minuts. Ara ja hi podem afegir les gambes i ho deixem uns 5 minuts més.

Batem els 3 ous, afegim sal i pebre al gust i també hi afegirem la nata.

Escalfem la llet al microones i hi dissolem la cullerada de farina de moresc. Ho afegirem als porrus i gambes. Ho deixarem durant 2-3 minuts ben barrejat.

Preescalfarem el forn a 180ºC

Seguidament hi afegirem la barreja de l'ou i la nata. 

Per altra banda enfarinarem el motlle de silicona i hi afegirem tota la mescla.



Ara ja podem posar el motlle al forn i ho deixarem durant 30 minuts.

Com veieu ho hem acompanyat amb una mica de tomàquet amanit i amb un formatge desfet.

Us asseguro que és un plat deliciós!!! 

BON PROFIT!!!