Ara us n'explico el secret:
Ingredients per 3-4 persones:
- 3-4 porrus
- 3 ous
- 100 gr de gambes
- 200 ml de nata
- 250 ml de llet
- 1 cullerada sopera de faina de moresc
- pebre negre
- un raig d'oli d'oliva
- sal
Elaboració:
Primer es tallen els porrus a la juliana i posar-ho a la paella fins que s'estovin i tinguin color, uns 20-25 minuts. Ara ja hi podem afegir les gambes i ho deixem uns 5 minuts més.
Batem els 3 ous, afegim sal i pebre al gust i també hi afegirem la nata.
Escalfem la llet al microones i hi dissolem la cullerada de farina de moresc. Ho afegirem als porrus i gambes. Ho deixarem durant 2-3 minuts ben barrejat.
Preescalfarem el forn a 180ºC
Seguidament hi afegirem la barreja de l'ou i la nata.
Per altra banda enfarinarem el motlle de silicona i hi afegirem tota la mescla.
Ara ja podem posar el motlle al forn i ho deixarem durant 30 minuts.
Com veieu ho hem acompanyat amb una mica de tomàquet amanit i amb un formatge desfet.
Us asseguro que és un plat deliciós!!!
BON PROFIT!!!
Ha de ser molt cremós aques pastisset, Montse. I els porros sempre hi queden molt bé, en pastissos d'aquest tipus! Bon cap de setmana!
ResponEliminam'encanten els pastissos freds de peix, però mai en faig! aquest teu és ideal per un sopar, i amb un acompanyament perfecte, el tomàquet! bon cap de setmana!
ResponEliminaQUE PINTA MAS BUENA.
ResponEliminaLO PROBARÉ SEGURO. UN BESO
Aquest pastís té una cara, ummmmmmm, bonissima
ResponEliminaQuina sort que en Sebas et va preparès el sopar, segur que el detall et va encantar ^^
ResponEliminaEl pastís té una pinta esplèndida :D Els porros sempre queden bé en pastissos d'aquest tipus, m'encanten ^^
Molt petons :)
Que rico, no lo he probado nunca con gambas. Yo hago la quiche de puerros que es muy parecida y esta riquisima.
ResponEliminaMe encanta este pastel, la unión de estos ingredientes es fantástica.
ResponEliminaTienes un recetario muy bueno, me quedo aquí y sigo mirando.
Besazos.
demà mateix ho provo
ResponElimina