dijous, 2 de març de 2017

FOCACCIA

Malgrat que durant la setmana intentem fer bondat amb el menjar, quan arriba el cap de setmana sempre ens agrada "passar-nos" una mica. Ara bé, si ens passem una miqueta què millor que fer-ho amb una focaccia casolana!

Després de provar-ne vàries sens dubte, aquesta, és la millor, per no dir que és perfecta. Així que us passo la recepta de la massa, la resta d'ingredients amb el quals la vulgueu acompanyar us els deixo a la vostra elecció.

Ingredients

  • 500 gr de farina de força
  • 20 gr de mantega
  • 15 gr de llevat
  • 175 ml d'aigua
  • 175 ml d'oli
  • Sal
  • Herbes aromàtiques
Elaboració

Barregem l'aigua natural, l'oli, la sal, la mantega i la farina. Ho amassem bé i quan ja quasi la tinguem llesta afegim el llevat i amassem 5 minuts més. Deixaem reposar la massa 10 minuts.

Tornem a amassar i deixem reposar la massa 10 minuts.

Repetim l'operació una tercera vegada.

Estirem la massa sobre la safata del forn i ho deixem reposar 1 hora tapat amb paper film.

Preescalfarem el forn a 250°C.

Passada l'hora posarem els ingredients desitjats sobre la massa i ho courem a 220°C durant uns 12 o 15 minuts.


BON PROFIT!!!!