dimarts, 28 de març de 2017

DOLÇ DE MILL

Alternatives saludables per esmorzar? Aquesta és una de les que més m'ha enamorat. La podem fer amb mel o fins i tot fer-la sense mel, de manera que tot el sucre que té ens el porta la fruita seca, de manera que no estem menjant sucres refinats.

El cereal del mill és ric en proteïnes i ens aporta molta energía, el que el fa un cereal ideal per esmorzar.

La recepta que ara us donaré és la que jo uso i em serveix per 3 esmorzars. Ho faig el cap de setmana, ho guardo en un bol i així en tinc per 3 dies al llarg de la setmana.

Ingredients

  • 1 got de mil
  • 6 gots d'aigua
  • Un grapat de panses, prunes o orellanes
  • 1 cullerada de mel
  • Pell de llimona
  • Canyella

Elaboració

Posarem tots els ingredients en una olla i ho deixarem bullir a foc lent durant uns 35 minuts.

Ho reservarem a la nevera en un tupper, tapat i ens durarà una setmana perfectament.


BON PROFIT!!!!