dijous, 30 de març de 2017

COLIFLOR AMB CURRY

La recepta d'avui és un descobriment que inicialment quan llegiu coliflor, molts us fareu enrere, però us animo a provar aquesta recepta perquè és boníssima, a casa ha triomfat des dels més grans als més petits i és que és molt fácil de menjar i a més a més saníssima. Si voleu una opció vegana podeu substituir les gambes per bolets.

INGREDIENTS
  • 1 coliflor
  • 1 ceba
  • 200 ml de llet de coco
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • 1 culleradeta de curry
  • 1/2 culleradeta de garam masala
  • Pebre negre
  • Sal
  • Gambes
ELABORACIÓ

En primer lloc rentem la coliflor i la tallem. En una olla amb aigua bullint, la coem durant 5 minuts. Escorrerem la coliflor.

Pelem i tallem a juliana la ceba. En una paella daurem la ceba durant 10 minuts amb una mica de sal.

Afegirem la coliflor escorreguda, la llet de coco i les espècies. Ho tapem i ho deixem coure durant 5 minuts.

Afegirem les gambes i ho remenarem bé per tal que la coliflor es vagi desfent. Quan les gambes estiguin cuites ja ho podrem treure del foc i servir.



BON PROFIT!!!