dijous, 23 de març de 2017

PASTÍS DE PATATA AMB PERNIL I FORMATGE

A vegades hi ha menjars que els pensem per als més menuts i aquest és un d'ells. Pocs seran els infants a qui no els hi agradarà aquest plat ja que només té 3 ingredients i normalment són els que més agraden als petits, exceptúan, evidentment, tota la gama dolça. Però heu de tenir en compte que els grans també hi gaudim molt amb aquest plat, ja que és bo, bonic i barat.

Ingredients
  • 4-5 patates grans
  • 6 talls de pernil dolç
  • 1 peça de mozzarella
  • formatge ratllat
  • pa ratllat
  • sal 9
  • pebre (opcional
Elaboració

En una olla amb aigua bullint hi posarem les patates. Les deixarem coure fins que estiguin ben toves, uns 30-40 minuts.




Un cop fredes les xafarem amb una forquilla, ahora que les salpebrarem.

Sobre el marbre posarem un paper film on hi estedrem la patata triturada amb formquilla en forma de rectagle.

A sobre hi posarem el pernil i el formatge.

Ho enrotllarem com si féssim un braç de gitano.

Un cop tenim el rotllo hi posarem pa ratllat i formatge per sobre.



Ho enfornarem a 170ºC fins que el pa i el formatge es torrin.



Ja ho podrem servir




BON PROFIT!!!!