Així que jo he aprofitat per presentar-vos la recepta que em va decidir a publicar les meves propies receptes a internet. La recepta la vaig trobar al blog d'una amiga TRIFASIC DE BAILEYS. Des del moment que vaig veure la recepta me'n vaig enamorar i la vaig fer a casa, va tenir un èxit tan rotund que l'he anat repetint desenes de vegades i avui la vull publicar amb l'excusa del desafío. Gràcies Roser pel teu blog, els teus consells i per aquesta i tantes altres receptes.
Si voleu veure la resta de receptes de canelons dels meus companys, només heu de clicar la imatge.
Ingredients per 20 canelons
- 20 làmines de canelons
Per al farciment
- 2 cues de rap
- 2 llaunes de tonyina
- 100 gr de gambes pelades
- 1 ceba
- 1 carbassó mitjà
- 300 ml de salsa de tomàquet
- 1 cullerada de pebrot xoricer
- sal
- pebre negre
- pebre vermell
- oli d'oliva
Beixamel
- Salsa beixamel AQUÍ
- 2 sobres de tinta de calamar
Elaboació
En una paella poseu-hi un bon raig d'oli i hi sofregiu la ceba i el carbassó triturats.
Feu el mateix amb el peix, tritureu-lo ben fi i l'incorporeu al sofregit.
Afegiu la sal i el pebre al vostre gust.
Mentre poseu una olla al foc amb aigua abundant i sal i hi bulliu les làmines dels canelons seguint les instruccions del fabricant.
Quan el sofregit hagi evaporat gran part de l'aigua, afegiu el la cullerada de pebrot i el tomàquet i deixeu reduir, fins que quasi bé no quedi aigua,ha de quedar ben sec per poder farcir els canelons.
Poseu les làmines sobre un drap humit i aneu formant els canelons amb el sofregit. Poseu-los en una safata prèviament untada amb mantega.
Ara prepareu la salsa beixamel tal com us indica la recepta anterior i al final de tot afegiu la tinta.
Finalment aboqueu la tinta per sobre dels canelons, o bé poseu un plat amb una base de beixamel i els canelons a sobre.
MOLT BON PROFIT!!!
¡¡¡bonissims!! i la tinta a la beixamel, hummmm que bona-
ResponEliminaQué buena pinta tienen!! Ummm
ResponEliminabesos
Rico no lo siguiente. Me ha encantado tu post, felicidades por tu bloc, tienes cosas muy interesantes.Elracodeldetall.blogspot.com
ResponElimina