Ingredients:
- Brou
- 200 gr de carn picada
- 3 ous
- pa ratllat
- farina
- restes de pollastre
- pa sec del dia anterior
- sal
- pebre
Elaboració:
Un cop tenim fet el brou el posarem en una olla per tal que s'escalfi.
Mentre farem mandonguilles amb la carn picada, un ou, el pa ratllat i ho salpebrarem. Seguidament els passarem per farina i ho posarem al brou durant 15 minuts.
Endurirem els ous, els refredarem i els ratllarem.
Tallarem el pollastre a tires i l'afagirem al brou. Ho deixarem 10 minuts més.
Afegirem els ous ratllats
Torrarem el pa sec i el triturarem o bé en farem trossos i els afegirem just 5 minuts abans de servir.
Per fi sembla que podem començar a prendre plats calentets, oi? bé, tu potser per la zona on vius ja podies, però aquí fa pràcticament dos o tres setmanes que anàvem amb màniga curta... m'encanta aquesta sopeta!! un petó!
ResponEliminaque bona aquesta sopeta a l'hivern oi? jo m'ho soparia cada dia! petons
ResponElimina