dilluns, 1 de desembre de 2014

SOPA AMB BROSSA

Arriba el desembre i amb ell les temperatures més baixes i què millor en aquestes condicions que un bon plat de sopa? I si és contundent, ràpid, fàcil, d'aprofitament i deliciós crec que tenim tots els ingredients per a la sopa ideal.

Ingredients:

  • Brou
  • 200 gr de carn picada
  • 3 ous
  • pa ratllat
  • farina
  • restes de pollastre
  • pa sec del dia anterior
  • sal
  • pebre
Elaboració:

Un cop tenim fet el brou el posarem en una olla per tal que s'escalfi.

Mentre farem  mandonguilles amb la carn picada, un ou, el pa ratllat i ho salpebrarem. Seguidament els passarem per farina i ho posarem al brou durant 15 minuts.

Endurirem els ous, els refredarem i els ratllarem.

Tallarem el pollastre a tires i l'afagirem al brou. Ho deixarem 10 minuts més.

Afegirem els ous ratllats

Torrarem el pa sec i el triturarem o bé en farem trossos i els afegirem just 5 minuts abans de servir.

I ja ho podrem servir ben calentó


BON PROFIT