dilluns, 1 de desembre del 2014

SOPA AMB BROSSA

Arriba el desembre i amb ell les temperatures més baixes i què millor en aquestes condicions que un bon plat de sopa? I si és contundent, ràpid, fàcil, d'aprofitament i deliciós crec que tenim tots els ingredients per a la sopa ideal.

Ingredients:

  • Brou
  • 200 gr de carn picada
  • 3 ous
  • pa ratllat
  • farina
  • restes de pollastre
  • pa sec del dia anterior
  • sal
  • pebre
Elaboració:

Un cop tenim fet el brou el posarem en una olla per tal que s'escalfi.

Mentre farem  mandonguilles amb la carn picada, un ou, el pa ratllat i ho salpebrarem. Seguidament els passarem per farina i ho posarem al brou durant 15 minuts.

Endurirem els ous, els refredarem i els ratllarem.

Tallarem el pollastre a tires i l'afagirem al brou. Ho deixarem 10 minuts més.

Afegirem els ous ratllats

Torrarem el pa sec i el triturarem o bé en farem trossos i els afegirem just 5 minuts abans de servir.

I ja ho podrem servir ben calentó


BON PROFIT

2 comentaris:

  1. Per fi sembla que podem començar a prendre plats calentets, oi? bé, tu potser per la zona on vius ja podies, però aquí fa pràcticament dos o tres setmanes que anàvem amb màniga curta... m'encanta aquesta sopeta!! un petó!

    ResponElimina
  2. que bona aquesta sopeta a l'hivern oi? jo m'ho soparia cada dia! petons

    ResponElimina