dijous, 4 de desembre de 2014

AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA

D'amanides en faig moltíssimes i crec que mai cap és igual, però la que ara us presento la trobo tan bona i tan visual que és una de les que acostumo a servir quan tenim invitats i és que no decepciona mai.

Ingredients

  • Canonges (enciam)
  • Tomàquets cherry grocs i vermells
  • Nous
  • Panses
  • Formatge de cabra
  • Sucre
  • Mostassa
  • Mel
  • Oli
  • Sal
Elaboració

Disposem una base de canonges i repartim els cherrys tallats per la meitat pel voltant del plat.

En un bol a banda posem un pessic de sal, i una cullerada de mel per cada cullerada de mostassa. En aquesta barreja hi afegim les nous i les panses i ho remenem amb un bon raig d'oli.

Ho disposem per sobre els canonges.

Espolvoregem sucre per sobre el tall de formatge de cabra i cremem aquest sucre amb el bufador.

I ja podrem servir l'amanida.



BON PROFIT