dimarts, 16 de desembre de 2014

PA DE ROQUEFORT I NOUS

Avui us porto una recepta d'allò més fàcil i boníssima que us farà quedar com uns autèntics flequers.

Resulta que després de 3 dies festius i, per tant, de botigues tancades es van presentar els meu pares a sopar, una grata sorpresa tenint en compte que ens veiem poc. Però clar, no tenia massa cosa per sopar i tampoc teníem massa gana perquè tots haviem anat a dinar fora. Així que se'm va ocórrer fer aquest pa del Lidl.




Sempre tinc un paquet d'aquests preparats per fer pa, perquè a casa som molt panarres i en sec ens vénen unes ganes boges d emenjar pa recent fornejat, doncs què millor que algun d'aquests pans.

Ingredients

  • Un paquet de preparat per a pa
  • 700 ml d'aigua
  • 150 gr de formatge roquefort
  • Un grapat de nous
Elaboració

Preparem la farina tal i com ens indiquen les instruccions del paquet, és a dir, barrejar el preparat amb 700 ml d'aigua i deixar reposar la massa.

Quan haguem passat les dos estones de repòs recomanades, afegirem a la barreja el roquefort tallat a trossets i les nous esmicolades.

I farem panets petits.

Amb 20 minuts de forn a 220ºC, en tindrem suficient per tenir els panets preparats per sopar.

Fàcil i bo, què millor?






BON PROFIT!!!!