Aquesta pregunta sempre m'ha preocupat i és que els postres sans se'm limiten a la fruita i, és clar, presentar un postre de diumenge (que en dic jo) que sembli alguna cosa especial però que no engreixi és difícil. I és que per a mi el postre s'ha de menjar amb cullereta i ha de ser dolç, tot plegat el limita força i un dels que més m'agrada és la macedònia.
Doncs pràcticament partint d'una cosa tan simple com la macedònia se'm va ocórrer barrejar la fruita amb la gelatina, que és un postre dels que engreixa poc i a més es veu que porta moltes vitamines. A més hem de tenir en compte que té molts colors i varietats, per tant a la cuina ens dóna molt de joc.
Així que el que ara us presento són un seguit de varietats de maduixa amb gelatina.
Maduixes amb gelatina de maduixa
Ingredients per 4 persones
- 500 gr de maduixes
- 1 sobre de gelatina de maduixa
- perles de xocolata
Elaboració
Netegem les maduixes i les tallem a trossets molt petits. Les escorrem bé i les posem en una copa amb una mica de sucre al gust
Per altra banda posem 250 ml d'aigua a bullir i hi dissoldrem el contingut del sobre de gelatina, i hi afegirem 250 ml d'aigua freda
Posem la gelatina a les copes on tenim les maduixes i ho deixem a la nevera fins que solidifiqui. Us recomano fer-ho el dia abans.
Un cop solidificat hi podem disposar unes perletes de xocolata per sobre.
Maduixes amb gelatina de moscatell
Ingredients per 4 persones
- 500 gr de maduixes
- 3 fulls de gelatina neutra
- 150 ml de moscatell
Elaboració
Netegem les maduixes i les tallem a trossets molt petits. Les escorrem bé i les posem en una copa amb una mica de sucre al gust.
Posem les fulles de gelatina en remull amb aigua freda
Per altra banda posem 250 ml d'aigua a bullir, quan bulli hi afegirem els fulls de gelatina, i hi afegirem 150 ml de moscatell
Posem la gelatina a les copes on tenim les maduixes i ho deixem a la nevera fins que solidifiqui. Us recomano fer-ho el dia abans.
Maduixes amb gelatina de licor de menta
Ingredients per 4 persones
MOLT BON PROFIT!!!
Ingredients per 4 persones
- 500 gr de maduixes
- 3 fulls de gelatina neutra
- 100 ml de licor de menta
Elaboració
Netegem les maduixes i les tallem a trossets molt petits. Les escorrem bé i les posem en una copa amb una mica de sucre al gust.
Posem les fulles de gelatina en remull amb aigua freda
Per altra banda posem 300 ml d'aigua a bullir, quan bulli hi afegirem els fulls de gelatina, i hi afegirem 100 ml de moscatell
Posem la gelatina a les copes on tenim les maduixes i ho deixem a la nevera fins que solidifiqui. Us recomano fer-ho el dia abans.
Ho podem decorar amb fulles de menta o amb alguna maduixa sencera.
MOLT BON PROFIT!!!
És una molt bona idea per a presentar la fruita d'una manera original i divertida. Me l'apunto!
ResponEliminaMarta
clar que si , que ens hem de cuidar! m'agraden les dues versions , la segona per moments de mes festivitat, per exemple, un dissabte? jeje petons
ResponEliminaBona idea, Montse! Ja no hem de patir pels quilets!! he he he. Petons!
ResponEliminaQue ricas las fresas Montse, quedan bien en cualquier preparación.
ResponEliminaUn besote enorme.
Con mil sabores
Una molt bona presentació Montse!
ResponEliminaNani
Te ha quedado un postre delicioso, querida amiga, la pinta es estupenda . Mil besicos guapa
ResponEliminaUn postre estupendo en cualquiera de su composicion
ResponEliminabesinos
Doncs vas tenir una bona idea, a més fa molt de goig a la vista i per res sembla de dieta.
ResponEliminaUna manera bonica de presentar aquestes postres i fan diumenge, si senyora!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Muy rico! me ha gustado mucho el paso a paso.
ResponEliminabss