dimecres, 8 de maig de 2013

TRIANGLES D'ESPINACS, FORMATGE DE CABRA I PIPES

Ho he classificat com aperitiu, però si el triangle és una mica gran, us puc ben assegurar que en podeu fer un primer plat deliciós.

Ja sé que sempre em repeteixo, però és ben veritat, que si tenim una massa de pasta de full a casa, tenim un plat preparat en no res i sense rumiar-hi gaire.

El plat d'avui per exemple és ben senzill, uns espinacs que tenia per a casa al congelador, la massa que també rondava per allí, el formatge de cabra que no falla mai a casa i unes pipes en aquest cas que li donen aquest punt salat. Però que pot ser qualsevol tipus de fruit sec que a casa no en falta mai, si no són avellanes o ametlles per les picades, són nous pels postres

Ingredients per 6 triangles:

  • 200 gr d'espinacs congelats
  • 50 gr de formatge de cabra
  • un grapadet de pipes
  • 1 pasta de full

Elaboració

En primer lloc posarem els espinacs a bullir uns 10 minuts i els escorrerem bé.

Tallarem el formatge a trossets petits i el barrejarem amb els espinacs calents, així aconseguirem que es desfaci fàcilment.

Afegirem les pipes a la barreja.

Per altra banda dividirem la massa en 6 trossos iguals. Amb la massa que jo vaig fer servir pesaven uns 40 grams cada un.

Estendrem la massa en forma arrodonida i hi posarem els espinacs dins. Aleshores ho tancarem en forma de triangle.

Ho pintarem amb ou batut.

Ho posarem al forn a 180ºC durant uns 30 minuts o fins que vegem que la pasta de full té un to daurat. I ja tenim un aperitiu o un primer plat que segur que agradarà a tothom.QUE APROFITI!!!