Ja sé que sempre em repeteixo, però és ben veritat, que si tenim una massa de pasta de full a casa, tenim un plat preparat en no res i sense rumiar-hi gaire.
El plat d'avui per exemple és ben senzill, uns espinacs que tenia per a casa al congelador, la massa que també rondava per allí, el formatge de cabra que no falla mai a casa i unes pipes en aquest cas que li donen aquest punt salat. Però que pot ser qualsevol tipus de fruit sec que a casa no en falta mai, si no són avellanes o ametlles per les picades, són nous pels postres
Ingredients per 6 triangles:
- 200 gr d'espinacs congelats
- 50 gr de formatge de cabra
- un grapadet de pipes
- 1 pasta de full
Elaboració
En primer lloc posarem els espinacs a bullir uns 10 minuts i els escorrerem bé.
Tallarem el formatge a trossets petits i el barrejarem amb els espinacs calents, així aconseguirem que es desfaci fàcilment.
Afegirem les pipes a la barreja.
Per altra banda dividirem la massa en 6 trossos iguals. Amb la massa que jo vaig fer servir pesaven uns 40 grams cada un.
Estendrem la massa en forma arrodonida i hi posarem els espinacs dins. Aleshores ho tancarem en forma de triangle.
Ho pintarem amb ou batut.
Ho posarem al forn a 180ºC durant uns 30 minuts o fins que vegem que la pasta de full té un to daurat. I ja tenim un aperitiu o un primer plat que segur que agradarà a tothom.
QUE APROFITI!!!
Bueno,bueno que cosa más rica,me gustan todos los ingredientes....Besets.
ResponEliminafantastic apertitiu Montse, si el fas gran el pots servir com una empanada . les pipes li donen el toc clau! petons
ResponEliminaM'encanten aquesta mena de trianglets! Això de posar-hi pipes ho trobo molt original!
ResponEliminaUnos triangulos riquisimos con 2 ingredientes que me encantan!
ResponEliminaBs
Montse qué cosa más rica, a mi me encantan las espinacas y con quesito están de escándalo
ResponEliminabesitos
Sóc fan de la pasta de full, dels espinacs i del formatge de cabra... així que no et serà difícil saber que penso d'aquests triangles... mmm!!
ResponEliminaMe parece una idea deliciosa que tengo que probar! un beso :)
ResponEliminaAquests triangles surten a taula i volen! Deliciosament deliciosos.
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani