Però és clar, el que passa quan passes el dia a la muntanya és que després no tens massa temps per a cuinar i has de prepara alguna cosa ràpida i que en general sigui fresqueta si el temps és calorós ja que durant el trajecte ja has passat prou calor. Aixi que arribes a casa, et dutxes i en un tres i no res tens el primer plat fet.
Ingredients:
- 20 espàrrecs
- 250 gr de pernil salat
- mayonesa
Elaboració:
Posem en un plat els espàrrecs, al costat hi posem uns talls de pernil ( si és recent tallat millor).
Posem una mica de mayonesa al voltant del plat, que a la hora de menjar estendrem per sobre els espàrrecs.
Un plat ben senzil i molt bo.
ResponEliminaM'encanten els esparrecs i amb el pernil, doblement bons.
ResponEliminapetons
un primer plat senzill i genial! m'encanten els esparregs amb pernil del booo! petons
ResponEliminaQue ricos y sanos los espárragos Montse, combinan bien con todo.
ResponEliminaun besote enorme.
Con mil sabores
Un plato fresco y contundente. Me ha gustado y me han entrado ganas de probarlo.
ResponElimina