dimecres, 17 de setembre de 2014

PASTIS DE SALMÓ

Per acabar de rematar aquests darrers dies d'estiu us presento un plat ben senzill, vistós i deliciós que es menja molt a gust quan fa dies calurosos.

Ingredients:
  • 400 gr de lloms de salmó
  • 300 gr de llangostins
  • 10 filets d'anxova
  • 250 ml de llet evaporada
  • 5 ous
  • Sal
  • Pebre
  • Salmó fumat
  • Olives, pebrot, ou dur ... per a la decoració
Elaboració:

Preescalfarem el forn a 170ºC.

Si ho volem ben gustós, courem a la planxa el salmó i els llangostins, Només volta i volta. SI el que realment tenim és pressa doncs ho farem al microones, no queda tan saborós però queda prou bo per tal que tots els comensals en quedin ben contents.

Seguidament triturarem el salmó, els llangostins i les anxoves.

En un bol gran batrem els ous, la llet evaporada i ho salpebrarem.

Hi afegirem el peix triturat.

Ho posarem al bany Maria, en aquest cas he fet servir un motlle de flamera o plum cake. Ho courem durant 35 minuts.

Un cop cuit i fred, ho deixarem refredar a la nevera i ho decorarem a punt per servir.

És un d'aquells plats que queda millor d'un dia per l'altre.





BON PROFIT