Fa uns dies un bon amic (grazies mile Jonan) ens va donar una bossa amb uns pèsols gegants perquè els provéssim. Aleshores el meu cap va començar a maquinar de quina manera els podria preparar perquè realment fos el seu sabor i no quedés emmascarat per cap altra ingredient. I quina manera millor de fer-ho que aquesta? amb una bona crema de pèsols.
Ingredients
- 1 kg pèsols
- 2 cebes mitjanes
- 50 gr de pernil salat
- oli
- aigua
Opcional
- 1 o 2 patates
- brou de verdures
Elaboració
En una olla posarem un rajolinet d'oli i hi ofegarem la ceba tallada a trossos i la patata.*
Hi afegirem els pèsols i hi donarem unes quantes voltes amb la cullera de fusta seguidament hi afegirem aigua** i ho deixarem bullir fins que la patata (o els pèsols) estigui tova.
Mentre en una paella posarem un raig d'oli i el pernil tallat a trossos i el fregirem una mica banda i banda.
Quan les verdures estiguin cuites les triturarem amb la batedora i ja ho podrem servir.
BON PROFIT!!!
*La patata és opcional a mi personalment m'agrada més sense li dóna una textura diferent, per tant, us recomano que proveu les dos maneres i decidiu quina preferiu.
** Si els pèsols són de bona qualitat com és el cas dels del meu amics, prefereixo fer.ho amb aigua ja que així tot el sabor és el del propi pèsol.
un plat ben sa i consistent per soportar el fred que fa per allà!! anims!! jajaj una sort, que et regalessin aquests pèsols! petons
ResponEliminaPues llegas a puntito para el deafio de marzo...
ResponEliminaHola Montse, aquí me tienes, estamos juntas en los desafíos, me quedo a seguirte!
ResponEliminaUn beso
Benvinguda al Desafio!!!
ResponEliminaEm quedo pel teu blog i ens veïem al proper desafio ^_^
Petonets
Montse que bien tu en el desafío también ya veras que bien te lo vas a pasa!!!!!;););)
ResponEliminaAquestes cremes venen super bè amb aquest fred! benvinguda a "Desafío en la cocina"!!!
ResponEliminaHola guapa!! Bienvenida al desafio!! Ya me tienes en tu cocina, un beso :)
ResponEliminaBienvenida a los desafios! me gusta mucho tu blog y me quedo por aqui, bicos
ResponEliminaHola Montse, una crema estupenda para esta época.
ResponEliminaSaludos de otra compañera de Desafíos, un placer conocerte
Bienvenida al desafío! Me quedo por aqui para no perderme nada
ResponEliminahttp://micocinaenladistancia.blogspot.be/