El més important del plat és aconseguir que la matèria prima sigui de primera qualitat (això sempre és així, però en el cas del pop, especialment). L'ideal és comprar un pop fresc i tenir-lo congelat uns dies. I treure'l 24 hores abans i deixar que es descongeli lentament.
Ingredients:
- Pop (al voltant d'1kg)
- 1 ceba
- 3 patates mitjanes
- una cullerada de pebre vermell dolç
- una punta de pebre vermell picant
Elaboració
En primer lloc netejarem el cap del pop, l'hi treurem la bosseta de tinta, els ulls i la boca.
Amb la pròpia aigua que ha deixat anar al descongelar el courem. El posarem en una olla amb una ceba mitjana i el farem bullir uns 45 minuts.
Per altra banda, posarem a bullir les patates senceres fins que quan les punxem notem que estan toves.
Un cop cuites en treurem la pela i les tallarem a rodanxes. Les disposarem en un plat.
Quan el pop estigui cuit també el tallarem a rodanxes i el col·locarem a sobre de les làmines de patata.
En un bol a banda barrejarem les pebre vermell dolç i la mica de pebre vermell picant i espolvorejarem el pop amb aquesta mescla.
Ja el podrem servir.
Que vagi de gust!!!!
és una recepta que tinc a pendents, ja que les vegades(poques) que l'he fet ha estat amb pop ja cuit, però perd la gràcia!! m'encanta el pop amb patates, a veure quan m'animo a compra'l el de la peixateria! petons
ResponEliminaComo me gusta el pulpo a la gallega...hummmm Te ha quedado rico,rico Montse!!!:)
ResponEliminaBesos
boníssim el pop a la gallega a casa el fem moltes vegedes
ResponEliminabon cap de setmana
Avui també n'hem fet a casa, i molt semblant al teu!
ResponEliminaquina bona pinta a casa som assidus a aquest plat!! fins aviat, una abraçada!
ResponEliminasi queda boníssim però quan el faig tinc un problema els temps de tallar-lo i amanir-lo ja s´ha refredat. Com puc fer-ho per mantener-lo calent?
ResponElimina