Així que us deixo amb un postre molt simple, molt fàcil de fer i molt gustós.
Ingredients
- 150 gr de sucre
- 150 gr de farina
- 3 ous
- Raig d'anís
- Raig d'oli
- Ratlladura de llimona
- 1 sobre de llevat
- Raig de llet*
* Com us he dit la recepta és de l'àvia i ella tot ho fa per grapats, rajolinets i rajolins. El raig d'anís depèn del molt que us agradi l'anís, el raig d'oli jo el calculo com dos cullerades soperes i el de llet el poso sempre al final i en poso la quantitat que em sembla per tal que quedi amb una textura semblant a una crema.
Elaboració
En un bol posarem el sucre, els rovells, l'oli, l'anís i la llimona.
Afegirem la farina i el llevat tamissat.
Segons textura hi afegirem la llet.
Ho deixarem reposar durant uns 30 minuts.
Muntarem les clares a punt de neu i les afegirem a poc a poc en moviments envolvents.
Preescalfarem el foc a 200ºC i l'hi tindrem uns 10 minuts. Baixarem el foc a 180ºC durant 30 minuts més.
Espero que us agradi!!!!
No em podré resistir a provar-la de fer a casa!
ResponEliminaMontse, si la recepta és de l'àvia, èxit assegurat
ResponEliminaqina pinta...amb el cruixent de fora i el gust de l'anís.....genial!
ResponEliminaMontse yo me cojo un trocito para merendar con ese chocolate...hummmm
ResponEliminaHola! I gràcies per totes les receptes. Al igual que en altres he comentat que m'han agradat molt jo, particularment, trobo que és massa dolç I compacte. Potser no m'ha sortit be,...però el resultat no m'ha sorprès, massa sucre. Mentres el feia, he pensat que un canvi que faria seria menys sucre I afegir-hi pinyons per sobre....
ResponElimina