El que avui us presento potser tant en petit format com a substitut d' un dels plats si el fem de mida més gran.
El plat és tan simple com unes quantes verdures passades per la paella i una pasta de full. Ara us ho detallo.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
- 1 carbassó
- 1 pasta de full
Elaboració:
En una paella posarem un raig d'oli i hi anirem afegint les verdures, primer la ceba, els pebrots i quan aquests ja estan una mica estovats hi afegirem el carbassó.
Ho taparem i ho deixarem que es cogui.
Amb un motlle rodó, tallarem la pasta de full i amb el tros restant farem la paret de la tartaleta fent un cuc.
Amb la forquilla punxarem la base i l'omplirem de verdures.
Amb l'oli de la cocció de les verdures pintarem la cantonada de la tartaleta per tal que se'ns dori.
Preesalfarem el forn a 200ºC i hi courem les tartaletes. L'estona dependrà de si hem decidit fer-les grans o petites.
Bon profit!!!!
ai, un plat la mar de simple, i la mar de bó
ResponEliminam'encanta!! la pasta de full li va bé qualsevol cosa i l'aspecte d'aquestes verdures és genial!! Disfruta de la neu! petons
ResponEliminaQue tartaletas más ricas Montse!!Pero la masa la hiciste tu?Vaya pintaza..:)
ResponEliminaNo Anni, he visto unas cuantas veces como se hace el hojaldre, pero me parece complicado y sobretodo largo de tiempo, por lo que cuesta el congelado o fresco ya hecho, no merece!
EliminaUn beso
Me parecen muy ricas, que pinta tienen y con verduritas mejor que mejor. Un beso!
ResponEliminaRecetas de una gatita enamorada
Por fin consigo entrar en su blog... lo que me costo!!!
ResponEliminaY menudo recetón... el intento a merecido la pena!
un saludo @caprichosDjorge
Molt bona recepta, i ben senzilla.
ResponEliminaque maravilla de blog, de tartaletas, de fotos y de todo! Montxe, te sigo desde ya! un besazo,
ResponEliminaNieves.
http://igloocooking.blogspot.com.es
Hola, Montse: Aprovechamos esta sabrosa tartaleta de verduras para agradecer tus encantadoras palabras de hace unos días. Será bienvenida a nuestro blog siempre que lo desees.
ResponEliminaSaludos desde Waterbridge.
-Andy-
juer, quina pinta...
ResponElimina