dimarts, 12 de febrer de 2013

TARTALETA DE VERDURES

De tant en tant, i malgrat que segur que no es massa bo (per la línia) ens encanta fer menjars de "picoteo", a vegades són tan simples com una mica de pa amb tomàquet embotits i algunes olives o patates, altres vegades, en canvi, consten de pintxos una mica més elaborats.

El que avui us presento potser tant  en petit format com a substitut d' un dels plats si el fem de mida més gran.

El plat és tan simple com unes quantes verdures passades per la paella i una pasta de full. Ara us ho detallo.

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 1 pasta de full
Elaboració:

En una paella posarem un raig d'oli i hi anirem afegint les verdures, primer la ceba, els pebrots i quan aquests ja estan una mica estovats hi afegirem el carbassó.

Ho taparem i ho deixarem que es cogui.

Amb un motlle rodó, tallarem la pasta de full i amb el tros restant farem la paret de la tartaleta fent un cuc.

Amb la forquilla punxarem la base i l'omplirem de verdures. 

Amb l'oli de la cocció de les verdures pintarem la cantonada de la tartaleta per tal que se'ns dori.



Preesalfarem el forn a 200ºC i hi courem les tartaletes. L'estona dependrà de si hem decidit fer-les grans o petites.

Bon profit!!!!