dimarts, 12 de febrer del 2013

TARTALETA DE VERDURES

De tant en tant, i malgrat que segur que no es massa bo (per la línia) ens encanta fer menjars de "picoteo", a vegades són tan simples com una mica de pa amb tomàquet embotits i algunes olives o patates, altres vegades, en canvi, consten de pintxos una mica més elaborats.

El que avui us presento potser tant  en petit format com a substitut d' un dels plats si el fem de mida més gran.

El plat és tan simple com unes quantes verdures passades per la paella i una pasta de full. Ara us ho detallo.

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 1 pasta de full
Elaboració:

En una paella posarem un raig d'oli i hi anirem afegint les verdures, primer la ceba, els pebrots i quan aquests ja estan una mica estovats hi afegirem el carbassó.

Ho taparem i ho deixarem que es cogui.

Amb un motlle rodó, tallarem la pasta de full i amb el tros restant farem la paret de la tartaleta fent un cuc.

Amb la forquilla punxarem la base i l'omplirem de verdures. 

Amb l'oli de la cocció de les verdures pintarem la cantonada de la tartaleta per tal que se'ns dori.



Preesalfarem el forn a 200ºC i hi courem les tartaletes. L'estona dependrà de si hem decidit fer-les grans o petites.

Bon profit!!!!

10 comentaris:

  1. ai, un plat la mar de simple, i la mar de bó

    ResponElimina
  2. m'encanta!! la pasta de full li va bé qualsevol cosa i l'aspecte d'aquestes verdures és genial!! Disfruta de la neu! petons

    ResponElimina
  3. Que tartaletas más ricas Montse!!Pero la masa la hiciste tu?Vaya pintaza..:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No Anni, he visto unas cuantas veces como se hace el hojaldre, pero me parece complicado y sobretodo largo de tiempo, por lo que cuesta el congelado o fresco ya hecho, no merece!
      Un beso

      Elimina
  4. Me parecen muy ricas, que pinta tienen y con verduritas mejor que mejor. Un beso!

    Recetas de una gatita enamorada

    ResponElimina
  5. Por fin consigo entrar en su blog... lo que me costo!!!

    Y menudo recetón... el intento a merecido la pena!

    un saludo @caprichosDjorge

    ResponElimina
  6. que maravilla de blog, de tartaletas, de fotos y de todo! Montxe, te sigo desde ya! un besazo,
    Nieves.
    http://igloocooking.blogspot.com.es

    ResponElimina
  7. Hola, Montse: Aprovechamos esta sabrosa tartaleta de verduras para agradecer tus encantadoras palabras de hace unos días. Será bienvenida a nuestro blog siempre que lo desees.
    Saludos desde Waterbridge.

    -Andy-

    ResponElimina