diumenge, 2 de març de 2014

FIDEUS AMB COSTELLA

Ja veieu que segueixo una mica apartada del blog i és que continuo tenint uns horaris molt apretats, espero que a partir de la setmana vinent tingui algunes hores lliures més i us pugui continua pujant algunes de les receptes que malgrat la falta de temps continuo preparant.

Avui us porto una de les receptes que més m'agradava de les que feia la meva àvia. Està lleugerament modificada perquè mai li vaig demanar la recepta però l'essència del plat és sense dubte la seva recepta.

INGREDIENTS:

  • 400 gr de fideus nº 4
  • 4 dents d'all grosses
  • Mitja ceba
  • pebre vermell dolç
  • Costelles de porc (2 o 3 per cap)
  • 2 carxofes
  • Llonganissa (150 gr)
  • Brou o aigua
  • Sal
ELABORACIÓ:

En una cassola posarem un bon raig d'oli i hi fregirem les carns (costelles i llonganissa) Un cop daurat ho retirarem.

En la mateixa cassola i amb l'oli restant, hi sofregim la ceba tallada ben petita. La deixem sofregir i quan ja sigui transparent hi afegim l'all laminat.

Mentre en un cassó posarem el brou o l'aigua a escalfar.

Seguidament posarem a la cassola els cors de carxofa tallats a quarts i els deixarem sofregir. Afegirem pebre vermell, unes dues cullerades soperes, de manera que el sofregit s'emvermelleixi.

Afegirem els fideus i els fregirem una mica perquè es torrin abans d'afegir el brou.

Quan els fideus ja tenen color, ja podem afegir el brou o l'aigua i deixarem que es facin els fideus.

Ja ho podrem servir.

BON PROFIT!!!